Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Véletlen? Aligha.

"Összeesküvés-elméletek a kisvilágból"-rovatunk következik. Az Index írta meg, hogy tegnap este nyolctól hajnali 3-ig hangpróbát tartottak az épülő Puskás Stadionban, eddig szólt a Rammstein új lemezéről az első dal, a Deutschland. És semmi más. Csak ez. A környező házak is tisztán hallották az akciót, nekünk meg eszünkbe jutott valami, de tényleg csak egy ötlet.

A Rammstein ugyebár turnéztatja új lemezét, és ezúttal nem nagyon jöttek el hozzánk, mivel csak és kizárólag akkora méretű stadionokban játszanak, mint a Puskás. Ami ugye nekünk nincs, ezért a banda ezúttal nem tudott fellépni nálunk. A színpad és a vizuál gigantikus, nem is férnének be máshová itthon. 2020-ra már bejelentettek néhány új turnéállomást, de szintén nincs köztük Magyarország, és itt jön képbe ez a hangpróba.

Egy zenekar nem jelenthet be koncertet egy olyan helyszínre, ami még nincs kész, mert bármi megtörténhet. Nem lepődnénk meg nagyon, ha a Puskás Stadion novemberi átadása után egyszer csak hivatalosan is kiderülne egy hazai Rammstein-buli, pláne, hogy pont ezzel sikerült tesztelni a hangrendszert is, mert mi sem tesztelnénk mással, mint azzal, ami majd szólni fog a helyszínen hamarosan. 2020-ra még bőven beférne egy Rammstein-koncert hozzánk, akadnak tátongó lyukak a turnélistán, de persze ez csak feltételezés. Addig is itt a Deutschland azoknak, akik nem ezt hallgatták egész éjszaka.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.