Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nem, akkor itt a remek alkalom. Öt klasszikus sorozat elrontott jeleneteit nézheted meg a Dallastól az X-Aktákig.

Knight Rider

Bármennyire is intelligens autó KITT, annyira azért nem intelligens, hogy összekapja a stábot, ami időről időre szét is hullott rendesen, mint David Hasselhoff földről evett hamburgere.

Dallas

Jó lehetett az eredeti Dallas-szériában dolgozni, mert Patrick Duffy és Larry Hangman gyakorlatilag mindenkit megprankelt, aki élt és mozgott. Ez a videó majdnem jobb, mint az átszinkronizált Dallas.

Egy úr az űrből

Robin Williams-szel azért lehetett jó együtt melózni, mert olyan minőségben művelte az improvizáció nevezetű játékot, ahogy senki ezen a világon. Már Morkként is megtett mindent azért, hogy egyetlen jelenetet se kelljen csak egyszer felvenni.

A simlis és a szende

Bár Bruce Willis és Cybill Shepherd nem éppen voltak éppen a legnagyobb barátságban, és akkor még finoman fogalmaztam, azért belefért jónéhány röhögés, hogy oldják a feszült hangulatot. Willis akkor még nagyon elemében volt.

X-Akták

A sorozatban mind Mulder, mind pedig Scully hozták a hűvös, komoly karakterüket, de kb. egy rossz mozdulat is ki tudta billenteni őket ebből a szerepből. Gillian Anderson mindent elröhög, David Duchovny pedig természetesen a lazaság csimborasszója.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.