Retrogémerek nagyon fogják értékelni az első Mortal Kombat mozgásainak felvételéről készült videókat
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az első Mortal Kombat 1992-ben támadta be a játéktermeket, kereken huszonöt éve, így jó esély van rá, hogy a masina valamilyen formában a gyerekkorod részét képezi.

Könnyen lehet például az is, hogy te is azok közé az ifjoncok közé tartoztál, akik az uzsira kapott húszasokat kifli helyett az automatába hajigálták. Ne szégyelld, vagyunk így páran!

Akkoriban még nem poligonokkal, hanem pixelekkel dolgoztak a fejlesztők, és konkrétan vért izzadtak, ha bármit is 3D-ben kellett ábrázolni. A Mortalnak is 2D-ben fogtak neki, de míg a nagy rivális Street Fighter-t rajzolták, addig az MK-ban valódi emberek képeit digitalizálták be, vagyis minden karaktert egy-egy jelmezes közreműködő alakított, és az összes mozgást, esést, felugrást, ütést és rúgást el kellett játszania a való életben is.

Ha sorstárs vagy, ez a néhány videó biztosan fülig húzza a szádat, és nosztalgiával tölti el a szíved. Itt például azt láthatod, ahogy Scorpion salapál a levegőbe.

Itt a szexi Sonya mutatja be a repertoárt...

...itt pedig előkerül a zsámoly is a merészebb ugrások szimulálásához.

A játéktörténelmi jelentőségű werkeket egy igazi megszállott rajongói csapat töltötte fel a YouTube-ra. Ha hozzájuk hasonlóan neked is mindened a legvéresebb verekedős játék, kövesd be őket bátran!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.