Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az a kemény, hogy a Robbie Williams tényleg semmit sem bíz a véletlenre, ezért nagyjából mindent ő szállíttat magával a turnén, ami ma minket is elér. Még a mosodát is. Mondjuk, hogyan néz ki ez az egész a háttérben.

Ma este Robbie Williams a Groupamában, és a művész úr meglehetősen kemény show-t hoz magával, annyira, hogy a felszerelése szállításához nem kevesebb, mint 52 kamion és 9 busz szükséges. A stáb a legapróbb tartozékokat is magával viszi mindenhova, két kamion kizárólag a tökéletesen egyenletes áramellátást adja a produkcióhoz, az utazó stáb pedig több mint 150 főből áll, ami valljuk be, iszonyú sok. Ehhez a 150 főhöz kértek még helyben közel 250 segítőt, valamint 3 darut, 1 kosaras emelőt, 14 targoncát és 2 platós teherautót a színpad építéséhez és bontásához. Robbie és a show többi fellépőjének öltözőit is a saját stábjuk rendezi be, így még a helyi szervezők előtt is titok, hogy milyen körülmények között hangolódnak majd a koncertre.

A stáb számára viszont további 160 db asztalt, 250 db széket, 53 irodaszéket és 9 kanapét kellett biztosítani. Saját mosodát is üzemeltetnek, 5 nagy kapacitású mosógépet és 5 szárítógépet is cipelnek magukkal, így sehol nem kell a helyi tisztítók színvonaláért aggódniuk. Nem tudni, mostanában mennyi bugyit dobnak a színpadra, de ha sokat, az is bőven befér majd a mosógépekbe. A produkció első emberei már múlt hét csütörtökön megérkeztek Budapestre, hogy 18-án kora reggeltől megkezdjék az építési munkálatokat. Tegnap már teljes egészében a produkció uralta a stadiont, ma pedig majd meg lehet nézni, milyen látvánnyal készült Robbie Williams a The Heavy Entertainment Show turnéjára. Robbie és családja egyébként már napok óta itt vannak, együtt nézték a tűzijátékot huszadikán, felesége, Ayda Field pedig a szerkesztőségünk környékén, a Bazilikával szemben fagyizgatott és lófrált a gyerkőcökkel. Mondjuk igazán beugorhattak volna, de nincs harag.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.