Abban a filmben, aminek még a konkrét címét sem tudjuk, mert a Disney csak a jövőre érkező Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója után fogja közölni a negyedik rész alcímét. Hogy miért? Mert ezzel is spoilereznék a harmadik rész eseményeit.

Szóval a titoktartás megint a maximumon pörög a Disney-nél, de azért annyit a szereplők elárulhattak, hogy egy rendkívül szórakoztató, borzasztóan erős, és a drámaiságot sem nélkülöző sztorit kapunk jövő áprilisban, melyet nem feltétlenül fog túlélni minden kedvencünk.

Az egyébként tényleg elkerülhetetlennek látszik, hogy néhány régebbi szereplőt kiírjanak a Marvel filmes univerzumából, hiszen helyet kell csinálni az újonnan érkezőknek, annak a Dr. Strange-nek, Fekete Párducnak, és Pókembernek, akik még csak mostanában kapták meg első filmjüket, és akik már most hatalmas népszerűségnek örvendenek a rajongók körében.

Na de ki lesz az, aki fűbe harap? Az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező szuperhős, Vasember rajongói most megnyugodhatnak, ugyanis Tony Stark, vagyis Robert Downey Jr. az Instagramján megosztott egy képet a negyedik Bosszúállók forgatásáról.

Vagyis az már biztos, hogy a sárga-piros szuperhős (és Hangya, valamint Amerika Kapitány is) túléli a Végtelen háborút, úgyhogy most amiatt is el lehet kezdeni izgulni, hogy Thanos nehogy a második furdulóban kenje el a földön kedvencünket.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon