A rajongói elkezdtek aláírást gyűjteni, hogy kapjon Oscart a Végjátékért, mire ő: Inkább ne, köszi!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Igen, mindez Robert Downey Jr.-ral történt meg, miután a Disney egy látványos szájton bejelentette, milyen kategóriákban indítja az idei év bombasikerét, a Bosszúállók: Végjáték című szuperhősmozit a jövő évi Oscaron.

A felsorolásban többek között ott van a legjobb filmnek, a legjobb rendezőnek, a legjobb adaptált forgatókönyvnek és a legjobb vizuális effektusoknak járó díj is, de egyetlen színészt sem akarnak Oscarra jelöltetni, amin a rajongók, különösen Downey Jr. rajongói annyira felpaprikázták magukat, hogy a kor divatjához hűen online petíciót indítottak kedvencük jelöléséért.

Ebben a következőt írták:

Mivel ezúttal az internet népe nem valami ellen, hanem valami mellett lázadt fel, ezért a kezdeményezés magától értetődően megérdemli a szimpátiát.

Még akkor is, ha pont az érintett ezt biztosan nem így gondolja. Nem vitás, hogy jól esett neki a dolog, de azt is egyértelművé tette tegnap, amikor Howard Stern műsorában szóba került a kampány, hogy nem igazán érdekli a szobrocska. Nem is rejtette véka alá a véleményét, hiszen szó szerint ezt mondta:

Ez a rajongók mellett a Vasember rendezőjének Jon Favreau-nak is fájhat egy picit, hiszen ő már egy áprilisi Variety-interjúban is elmondta, hogy teljes mellszélességgel támogatná Downey Jr. Oscar-jelölését a Végjáték miatt.

Nos, a színész kijelentése után erre nagyjából nulla esély van.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.