Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha Deadpool-rajongó vagy, akkor ez neked egy szép kövér BREAKING.

A színész ugyanis a Twitteren tette ki ezt az igen beszédes képet:

Mely egyértelművé teszi, hogy Reynolds bent járt a Marvel Studiosnál. Arra vonatkozóan persze egy morzsányi információt sem volt hajlandó közölni, hogy mit keresett ott.

Ezt írta a képhez:

Vagyis a találkozó apropója nyilván nem publikus, de azért meg lehet tippelni, hogy valószínűleg a Deadpool-franchise jövőjéről lehetett szó. Bob Iger ugyanis korábban kijelentette, hogy a Disney-nek a Fox felvásárlása után is tervei vannak a karakterrel, ami nem is csoda, tekintettel arra, hogy a Deadpool mindkét része közel 800 millió dollárt hozott össze világszerte. Egyedüli probléma, hogy a sorozat 18 pluszos jellege nagyon nem illik az MCU családbarát miliőjébe.

Hogy pontosan mi készül, arról a jól értesültek három verziót állítottak fel. Az első, hogy a Disney simán csak megcsinálja a Deadpool 3-at, mintha mi sem történt volna, és így karakter megmarad a saját kis univerzumában, amibe esetleg majd belefér itt-ott néhány utalás az MCU-ra. A második, hogy Deadpool nem kap saját filmet, hanem vendégként bukkan fel a Marvel filmjeiben, a harmadik pedig, hogy a szuperhős sorozatként folytatja a Disney+-on.

Ezek közül egyelőre csupán az biztos, hogy végre megmozdult valami a háttérben.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.