Scarlett Johansson beperelte a Disney-t

Jön a multiverzum, szóval akár még fel is lehetne valahogy támasztani a Fekete Özvegyet a Marvel filmes univerzumában. Nos, ebből most már tutira nem lesz semmi.

Johansson ugyanis fogta magát, és keresetet nyújtott be a Disney ellen, amiért az a mozis forgalmazással egy időben feltette a Fekete Özvegy című filmet a Disney+-ra, és ezért a színésznő szerint az alkotás komoly bevételkiesést könyvelhetett el.

Ezen a ponton megjegyezzük, hogy szerintünk egyáltalán nem nézett ki hülyén, hogy a Fekete Özvegy a start után egy nappal elérhető volt a tévében.

Persze lehet, hogy sokan örültek, hogy nem kellett elmenni moziba a filmért, de Johansson ügyvédei úgy látják, hogy ezzel a lépéssel a Disney szerződést szegett, az eredeti megállapodás ugyanis kizárólag mozis forgalmazásról szólt, a színésznő bérének jelentős része pedig a forgalmazás során összeszedett összeg bizonyos százalékából állt össze.

A Fekete Özvegy végül nem teljesített túl jól, és nem nehéz amellett érvelni, hogy a visszafogott bevételeknek a Disney+-os forgalmazás volt a legfőbb oka. A per kimenetele tehát szakértők szerint nem kétséges, és a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a Disney peren kívül fog egyezségre jutni a színésznő jogászaival.

Emellett az is biztosnak látszik, hogy Johansson nemigen fog visszatérni Fekete Özvegyként, hiszen a közös munkának nem szokott jót tenni, ha a felek perben álltak. Így most már le lehet írni ezt is:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.