Alien vagy Csillagok között ingyen? Jön a sci-fi nap, beviszünk, ha szeretnéd!

November 15-én az Urániában száll fel veled az űrhajó, szombaton ugyanis a mozi területére érkezik a Sci-fi Nap, ahol minden lesz, ami érdekelhet. Mondjuk, mi vár rád, és még játszunk is mozijegyekért!

Mozifilmek, előadások, beszélgetések és egyéb programok. November 15-én minden lesz, ami sci-fi. És minden, ami ehhez hozzátartozik. Cosplay, könyvek, játékok, képregények, tudomány és technika. Szuperhős- és űrhajófétissel érkezni nem hátrány. Délelőtt 10-től indul a parádé beszélgetésekkel Star Wars-ról, a 10 éve újraindult Galaktika magazinról, az Alien-ről, de este még egy sci-fi design centerbe is bele lehet futni. Egy ilyen rendezvényt nem nagyon lehet megúszni legendás és újkori klasszikus filmek nélkül, így Az éhezők viadala: Futótűz diktatúráját lehet végigcsodálkozni délelőtt 10-től, A holnap határa című, remek Tom Cruise sci-fit lehet újra megnézni vagy éppen bepótolni egytől, A nyolcadik utas: a Halál rendezői változatát lehet végigizgulni fél négytől, hattól a fantasztikus A majmok bolygója: Forradalom kerül elő, az esemény fejére pedig a vadiúj Csillagok között teszi fel a koronát este fél kilenctől.

Az előbb említett filmek közül egy szabadon választott remekműre egy páros jegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak egyetlen kérdésre, ami így hangzik:

Hányadik születésnapját ünnepelte idén A nyolcadik utas: a Halál?

A. 25
B. 30
C. 35

A helyes válasz betűjelét küldd a jatek@player.hu email címre november 14. 12:00-ig. A tárgy mezőbe írd ezt: sci-fi. Még aznap megtudhatod, hogy tiéd lett-e a páros belépő arra a filmre, melyet te választhatsz ki a fent említett címek közül. Jó játékot mindenkinek!

A Sci-fi Nap részletes programja és jegyvásárlás itt: Sci-fi Nap 2014

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon