Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csak annyiszor kapnánk egy ezrest, ahányszor Stallone nyugdíjba küldte ikonikus karaktereit! Rocky például állandó visszatérő. Amikor 2006-ban Stallone leforgatta a Rocky Balboa című mozit, mindenki csak mosolygott rajta, aztán kiderült, hogy a film egyáltalán nem lett rossz. Tapsoltak is a népek, hogy sikerült az öreg bokszolót méltó módon elbúcsúztatni.

Csak 10 évet kellett várni a nagy bokszoló visszatérésére, igaz a Creed - Apollo fia című moziban Stallone már csak a ring mellől követte az eseményeket. Aztán idén a Creed 2-ben még egyszer visszatért, mint Schwarzi szebb napjaiban.

Ami még jobb, hogy ugyanez megtörtént Rambóval is, amikor a sztár összehozott egy egész kellemes akciófilmet 2008-ban John Rambo címmel. Ég veled, John! - mondtuk akkor, de most jön egy újabb Rambo-film, ezért nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Stallone lassan már olyan, mint a Kispál és Borz: lassan több búcsúkorcertje volt, mint szülinapja.

A fentiek miatt elég szkeptikusan fogadtuk a színész Instagramra feltöltött videóját, melyben érzékeny búcsút vesz Rockytól, és átadja a stafétát az új generációnak.

Ez most már tényleg a búcsú. Nyilván. Vagy inkább térjünk vissza a témára úgy tíz év múlva?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.