Egy hobbit, Doctor Who és az elhunyt Carrie Fisher is szerepelni fog a Star Wars 9-ben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bár a következő Star Wars premierje még nagyon messze van, már elkezdtek szállingózni az első hírek. A castingnak egyelőre lehet örülni. Igazi geek-szupercsapat van készülőben.

A rendező J.J. Abrams, és a forgatás már meg is kezdődött. Hogy őszinték legyünk, ennek már épp itt volt az ideje, hiszen a Star Wars IX-nek 2019 decemberében moziba kellene kerülnie, ha törik, ha szakad.

Azt már egy ideje lehetett tudni, hogy Mark Hamill visszatér Luke Skywalker szerepében, és azt is, hogy Carrie Fisher is ismét szerepelni fog. Hamill valószínűleg Luke szellemalakjaként lesz jelen, Fishernek pedig Az utolsó Jedik forgatása során felvett, de a filmben végül nem használt jeleneteiből, és feltehetőleg CGI-ból fogják megoldani a jelenlétét.

Az sem újdonság, hogy Billie Dee Williams is visszatér Lando Calrissian szerepében, az viszont igen, hogy A Gyűrűk Ura filmváltozatában Borbak Trufát alakító Dominic Monaghan, és a Ki vagy, doki? korábbi címszereplőjeként ismert Matt Smith is csatlakozott a stábhoz.

Az utóbbi ráadásul állítólag meglehetősen fontos szereplő lesz a történet szempontjából. Bár egyelőre csak ennyi biztos vele kapcsolatban, már most beindultak a találgatások, hogy vajon melyik oldalon száll harcba a közkedvelt színész.

Mi a fizimiska alapján arra tippelnénk, hogy Smith a sötét oldalon fogja keverni a kártyákat, de erre a tippre nem tennénk fel egy feles pálinka árát.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.