A Random Trip jó. Serényi Zsolt jó. A sör jó. Mi kellhet még?

A Staropramen eléggé jó ötlettel állt elő: YouTube-on indított olyan szériát, amiben a Random Trip Serényi Zsolttal együtt főz és zenélget. Azaz nem, bocsánat, nem pontos a megfogalmazás, mert énekesek állnak be Zsolt mellé főzni, akik egyébként beszállnak a Random Tripbe is elnyomni egy-egy dalt.

Ennél jobb nem igazán történhetett volna a főzős műsorokkal, mert mindenki kap valamit. Vagy egy-egy dalt, egy pici szelet Random Tripet, vagy egy receptet, amit otthon is megfőzhetsz. Az ételek mindig az adott előadó ízléséhez passzolnak, Zsolt is kicsit Random Trip-üzemmódba vált a konyhában, improvizál kicsit, de láthatóan különösebben nem kell megerőltetnie magát, hogy mindenkinek valami nagyon erőset főzzön.

És amíg készül a kaja, addig gyorsan átugranak a fiúk-lányok zenélni egyet, ráadásul egy vadonat új, még publikálatlan Margaret Island számot mutatnak be! Most komolyan. Ennél többet mi nem nagyon akarunk. Az eddigi előadók is kifejezetten imádni valóak voltak, beugrott Sena, Wolfie és Kama is, főztek-zenéltek-söröztek egyet, a legfrissebb részben pedig Lábas Viki a Margaret Islandből ugrott be a Konyhastúdióba. Egy baj van ezzel, hogy itt sajnos véget is ért a széria.

 

Viki szokás szerint nagyot énekelt, közben Zsolt elég nagyot ment a konyhában, Viki ízlésének megfelelően rétest készítettek, de nem egyszerű verzióban, kicsit street foodosra vették a figurát, így készült el a rétes zöldséges és camembert sajtos változata. Azért jók ezek a receptek, mert tényleg használhatóak, lehet villogni velük otthon nagyobb társaságok előtt is, és ha az ember el akarja őket készíteni otthon, akkor be lehet alá nyomni nyugodtan a Konyhastúdió dalait. Az ötlet szuper volt, a kivitelezés is, kár, hogy vége. Illetve majd szeptember 5-én , egy nyílt eseménnyel lesz vége a sorozatnak a Kert bisztróban, ahol személyesen is át lehet szellemülni majd, Tóth Vera fellépésével kombinálva. Ha még nem láttad, nézd meg az összes részt YouTube-on, ha van kedved, bonts hozzá egy Staroprament is.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon