Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Te jó ég! Mickey egér a gyerek patyolat tiszta lelkére pályázik! A Disney-filmek tele vannak szexszel, ráadásul nem véletlenül. Most jól nyisd ki a szemed, mert epikus leleplezés következik!

Ha rendszeresen olvasod a Playert, akkor tudod, hogy Walt Disney még távolról sem volt az a jóságos médiamogul, akit csak a gyermekek boldogsága érdekel. Ha netán még mindig ebben az ordas tévhitben ringatnád magad, akkor szólunk, hogy Walt bácsi az alagsorában kínzókamrát rendezett be, féktelenül buzizott, a háborúban meglehetősen sunyi módon szedte meg magát, később pedig igyekezett mindenkit az őrületbe kergetni maga körül. Nem hiszed? Akkor olvasd el szépen leleplező cikkünket és ámulj, mert ez bizony mind igaz!

Ha felocsúdtál a felismerésből, akkor viszont olvass tovább, mert a következőkben azt is bebizonyítjuk neked, hogy az öreg Disney még attól sem riadt vissza, hogy telepakolja a rajzfilmjeit szexuális utalásokkal, melyek mind egy ördögi terv részét képezték. Kezdjük az elején! Az például feltűnt, hogy a "SEX" szó meglehetősen gyakran tűnik fel az egeres cég produktumaiban? Az Aranyhaj és a nagy gubanc plakátján például ez a szitu:

Belemagyarázás! - kiált fel a benned élő szkeptikus. És ahhoz mit szólsz, hogy ezen a képen Mickey egér konkrétan egy hatalmas brét tart a kezében?

Aztán ugyanez a kék fallosz tiszteletét teszi a Herkules egyik jelenetében is. Na, hogy hívjuk azt, akinek egy ilyen nő a fejére?

A farokinvázió a Kis hableány VHS borítóján folytatódik. Disney frankón jobban nyomja, mint Tyler Durden. Láttad, hogy Triton király palotáját egy hatalmas pénisz díszíti, de egészen mostanáig fel sem fogtad. Ez bizony a tudatalatti manipulálásának a legdurvább fegyvere.

Véletlen, mi? Hát a fenéket! Nézd csak meg a rajzfilm esküvői jelenetét!

Bezony, a püspöknek bizony úgy áll a cerka, mintha Viagra került volna a miseborba. A sztorihoz hozzátartozik, hogy ezzel kapcsolatban a Huffington Post kikérdezett egy Tom Sito nevű grafikust, aki korábban a Disney-nél dolgozott és aki történetesen a saját kezével rajzolta a püspök karakterét. Sito elmondta, hogy az a kis kidudorodás a karakter térde, nem pedig a nemi szerve, de minket ilyen könnyen nem lehet átverni. Nyilvánvaló, hogy felülről jött az utasítás, hogy a hit emberét izgalmi állapotban kell ábrázolni. A cikk végén a miértekre is fény derül, de előbb mutatunk még néhány rajzolt hímtagot, amitől talán még te is zavarba jössz.

Pán Péter árnyéka például frankón elárulja, miért is olyan széles az a jókedv.

Aztán itt van a Notre Dame-i toronyőr, melynek abban a jelentében, melyben a gonosz Frollo Esmeraldáról fantáziál, a kandalló tüzében ismét csak a "SEX" szó olvasható.

Lehet legyinteni, de azonnal megmutatjuk neked Az oroszlánkirály egyik jelenetét, te pedig csak makogni tudsz majd lányos zavarodban. Íme:

Nézd csak meg újból! Ott van az!

Nos, még a jó Sito sem merte tagadni, hogy ott bizony egy szó olvasható, de ő azzal próbál minket tévútra vezetni, hogy ez a szó nem a "SEX", hanem "SFX", ami csak egy kis eldugott köszönet akart lenni a speciális effektekért felelős stábnak. Na persze! Aki otthon van a politikában, az a legbénább terelésekhez is hozzá van szokva, de még számukra is totál átlátszó ez az érvelés. Főleg azért, mert már a film plakátján is egy tangás bige mereszti a hátsóját.

Most pedig elérkezett az idő, hogy megmutassuk neked a legegyértelműbb jelét annak, hogy bizony Disney-ék titkon szexuális tartalommal tömték a fejed, amikor kölyökként szájtátva bámultad Bernard és Bianka kalandjait. Az A mentőcsapat című rajzfilm egyik jelenetében egy meztelen nő fényképe villan föl a háttérben. Igen.

Tessék, még egyszer:

Ezt még Sito sem tagadja. Hogy is tagadhatná? Ott van.

De mégis, miért ez az egész cécó? Az első verzió szerint ez az egész csak belemagyarázás, a legutóbbi - meztelen nős - képet leszámítva, mely egy mókás kedvű grafikus ördögi tréfája. Így volna? Talán. De miért fogadnád el ezt a racionális, borzasztóan unalmas magyarázatot, amikor van egy sokkal érdekesebb is; a Disney ezekkel a rejtett üzenetekkel arra ösztönzi a gyermeküket a moziba kísérő felnőtteket, hogy hazaérve fektessék le szépen a gyereket, aztán jól gyűrjék össze a hitvesi ágyon a lepedőt. Miért? Gondolkozz csak! Több szex = több gyerek = több néző és több eladott jegy Disneylandbe. A konspirációs teóriák szerelmesei most minden bizonnyal jóízűen csettintettek, aztán visszamentek bújni valamelyik bulvárlapot titkos üzenetek után kutatva.

Persze mi nem állunk meg itt, hiszen előkapartuk a Kacsamesék egyik jelenetét, melyben Dagobert bácsi mögött ott lóg egy igen érdekes látásvizsgálat a falon.

"Ask about illuminati" azaz "Kérdezz az illuminátusokról". Egy üzenet a válaszok után kutatóknak, mely leleplezi a titkot: a rajzfilmekben elhelyezett szex hátterében nem más áll, mint az illuminátusok, a mindent látó szem, a világ legnagyobb összeesküvései mögött munkálkodó sötét erő.

Ennyike. Most már ezt is tudod. Szívesen!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.