Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ismert vagy, imádnak a csajok, összejössz néhánnyal. Tiszta sor. De amikor már ötjegyű a hódításaid száma, akkor komoly baj van. Jöjjön 10 klinikai eset Hollywoodból.

 

Colin Farrell


A színész nem érezte szükségét, hogy nemet mondjon számtalan női rajongójának, ezért nem is tette meg. Viszont nagyon szívesen beindította a kameráját, hogy videóra vegye az eseteket. Egyik házi remekműve ki is került az internetre, amelyben a Playboy modell Nicole Narainnal alakít felejthetetlent. A modell egyébként maga is szexfüggő volt, mondhatnánk megtalálta zsák a foltját, a lány azonban az eset után azonnal beutaltatta magát egy elvonóra.

Russell Brand


Aki Katy Perry férje, az már nem nagyon akar a nőktől semmit. A tökéletes testű, vadmacska énekesnőt egy életre megkapni igen nagy díj, de addig el kell jutni valahogy. Russell élete igencsak kalandos volt, már ami a nőket illeti, hódításai száma állítólag több ezerre tehető, sőt, saját magát is egy dühöngő szexfüggőként titulálta. Ő annyira mesteri szinten űzte a csajozást, hogy külön csapat dolgozott neki, tagjainak pedig egyetlen feladata volt: hajtsanak fel olyan nőket Brandnek, amilyenre éppen kedve van. Aztán persze jött az elkerülhetetlen rehab. Annyira megundorodott az ott látott emberektől, hogy kicsit megjött az esze. De hirtelen válását elnézve, nem tarthatott sokáig az önmegtartóztatás.

Bill Murray


Volt felesége azt állította az egykori szellemírtóról, hogy fű- és szexfüggősége miatt kellett beadnia a válópert. Ki sem néznénk az egyébként néha valóban meglepően rock’n’roll Murray-ből. Legalábbis az utóbbit. Pedig asszonykája azt nyilatkozta, hogy Billünk elég gyakran lépett le otthonról, hogy elutazzon messzi tájakra, ahol semmi másból nem álltak a napjai, mint különböző tudatmódosító szerek fogyasztásából, illetve csajok felszedéséből. Nem úgy tűnik, mintha megbánta volna az egészet.

Anthony Kiedis


A Red Hot Chili Peppers frontemberét nem a „hagyományos módon” érte el a végzete, ő az internetes pornóra csúszott rá, de arra nagyon. Amikor elkezdett netezni, rájött, mekkora pornó-adatbázishoz juthat hozzá, gyakorlatilag végtelen számú filmhez, és lenyűgözte ez a korlátlan szabadság. Aztán amikor ráébredt, hogy tulajdonképpen hatalmas a probléma, le kellett szoktatnia magát a pornóról. Mivel Kiedis egyébként is hajlamos bármire rászokni, nem lepődtünk meg túlságosan.

Jack Nicholson


Öregember, nem vénember. Jack csak akkor hajlandó óvszer viselni… jobban belegondolva sosem volt hajlandó, azt nyilatkozta, hogy olyan érzés számára, mintha egy szemeteszsákot húzna fel. Ezért nem meglepő, hogy hat gyermeke született, öt különböző nőtől. Állítása szerint több mint 2000 önként jelentkezővel bújt ágyba, így nézve viszont az a hat gyerek védekezés nélkül elég kis számnak tűnik.

Charlie Sheen


Az egyik legismertebb sztori: a színész istennőket tartott, akiket első és sokadik ránézésre is csak leginkább a „lepattant” és a „fizetős” jelzőkkel lehetne illetni, amelyeket persze Charlie bácsi magától is tudott. A folyamatosan bedrogozott Sheen elvesztette az állását és a józan eszét is, de ez nem akadályozta meg abban, hogy tovább folytassa életvitelét. Egy hollywoodi bordély madamja azt állította, négy év alatt több száz lányt rendelt tőle a sztár, közben persze állandó barátnői, feleségei is voltak. Azóta sem nagyon hallottunk arról, hogy megjavult volna. Állítólag 5000 nővel volt dolga eddig.

Jó biznisz a szexfüggőség?

Egy igazán jó rehabon eltöltött hónapért kb. 37.000 dollárt, azaz több mint 8 és félmillió forintot kell kicsengetni, ami egy sztárnak ugyan aprópénz, de szakemberek állítása szerint egyre több hétköznapi ember is igénybe veszi a szolgáltatásokat. Ez viszont már inkább ijesztő. A téma mindenkit érdekel, így igazi iparág épült a téma köré. Persze hogy jöttek a valóságshow-k is, ráadásul nem kis csatornákon, elég, ha a VH1 Sex Rehab műsorára gondolunk.

David Duchovny


Scully addig-addig ellenkezett az UFO-problémával, míg Muldernek nem lett elege, és el nem kezdte megfektetni az összes szembejövő nőt, vagy UFÓ-t. Tökmindegy, az sem baj, ha nem mozog. Duchovny évekig nem merte bevallani magának, hogy valóban bajban van, de 2008-ban önként feküdt be egy klinikára. Évekig csalta feleségét, Tea Leonit, nem is jött ki jól az ügyből: a színésznő megfenyegette, hogy beadja a válópert, ha nem kezelteti magát, a Kaliforgia Hank Moodyja pedig megijedt, hogy elveszítheti gyerekeit. A színésznek állítólag a magyar származású teniszoktatójával, Pakay Edittel is viszonya volt, amit Duchovny nem győzött bőszen tagadni. Valami azonban nem működött, 2011-ben ugyanis valóban elváltak útjaik. Talán megint szembejött egy Victoria’s Secret modell az utcán?

Robbie Williams


Ki hibáztatná Robbie-t szexfüggősége miatt, amikor Angliában szinte minden nő vele akart ágyba bújni, már akkor is, amikor csak kezdőként mutogatta a hónalját a Take Thatben? Később is ő maradt az ügyeletes brit szépfiú, így nem okozott neki problémát, hogy egy nap több szupermodellt is megkapjon. Azt nyilatkozta egy interjúban, hogy úgy érzi, sosem kap elég szexet, akkor sem, ha már aznap a sokadik meneten van túl. Picit talán ront a helyzeten, hogy alig egy éve tesztoszteron-injekciókat kezdett beadni magának az öregedés ellenszereként. Csodálnánk, ha ezek után hűséges tudna maradni feleségéhez, Ayda Fieldhez.

Michael Douglas


Még a ’90-es évek elején vonult be egy klinikára, hogy megszabadulhasson állítólagos szexfüggőségétől. Felesége, Diandra nem nézte jó szemmel, hogy férje nem csak otthon nyomja az ágyat. Douglas később már tagadta, hogy ilyen problémákkal fordult volna a klinikához, de azt sosem, hogy egyáltalán nem volt hűséges a feleségéhez. Apja sem volt éppen csendesülős típusnak mondható, Kirk még könyvet is írt színes szexuális életéről Let's Face It címmel. Valami lehet ebben a családban...

Lindsay Lohan


Hollywood állandóan szétcsúszó rosszkislányának nem csak a kokain volt a szenvedélye, de volt pasija szerint a szex is. Vagyis ez nem teljesen igaz, hiszen Lindsay pontosan a drogról való leszokása alatt talált magának másik szenvedélyt, ami pontosan olyan addiktívvá vált, mint a folytonos betépés. Riley Giles, az ex-barátja bevallotta, hogy Lohan ténylegesen is nimfomán, ki sem akar szállni az ágyból, és kiköveteli magának, hogy minden a kívánsága szerint teljesüljön, már ami a mennyiséget illeti. És nem normális, emberi étvágya van…

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.