Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A természetfeletti képességek vonzzák a tökéletes testű csajokat? A következő  tíz delikvens erősen bukik arra, ha valaki egyáltalán nem átlagos.

 1. 10/10


  Pepper Potts

  Gwyneth Paltrow / Vasember

  A főnök, aki összejön a titkárnőjével. Milyen sablonos. De ha az a titkárnő a legjobb formájában lévő Gwyneth Paltrow, akkor már sokkal megértőbbek vagyunk. Vasember csaja okos is, szép is, van stílusa, csoda ezek után, ha a csajozás istenét, a Robert Downey Jr.-féle Vasembert is megszerezte magának?

 2. 9/10

  Gwen Stacy

  Emma Stone / A csodálatos Pókember

  Kirsten Dunstot is szívesen nézegettük az esőtől átázott felsőjében, de igazán Emma Stone és a Pókember-reboot indította be a fantáziánkat, talán csak azért, mert nem kellett végignéznünk az egyébként szexi főhősnőt egy olyan rossz filmben, mint a Spider-Man 3. Akár döntetlenben is kiegyezhetnénk, Gwen Stacyben azonban van valami olyan szintű pajkosság, ami Mary Jane Watsonból nagyon is hiányzik.

 3. 8/10

  Roxanne Simpson

  Eva Mendes / A szellemlovas

  Valljuk be őszintén, nem sok pocsékabb szuperhős-film létezik A szellemlovas-nál, talán csak A szellemlovas 2, de Eva Mendes miatt még ezt a szörnyűséget is képesek voltunk megbocsátani. Miatta gyakorlatilag bármilyen borzalmat végignéznénk türelmesen, legyen az mélyen szántó művészfilm vagy mélyen szálló blockbuster. Nicolas Cage viszont nem illett mellé, bár mondjuk mostanában már nagyjából senki mellé sem illene.

 4. 7/10

  Vicki Vale

  Kim Basinger / Batman

  A csodaszép szőke, aki beindította a Michael Keaton-féle Bruce Wayne fantáziáját. Talán azért is, mert Batman titokban többször is megnézte a 9 és ½ het-et. Vicki azonban nem táncolt, ellenben nagyon szerette volna, ha megmentik Jokertől. És ki lenne Batman, ha nem indul el egy dögös nő megmentésére?

 5. 6/10

  Lana Lang

  Kristin Kreuk / Smallville

  Bár Erica Durance sem gyenge Lois Lane szerepében, mégis van valami Lanában, amitől sokkal szívesebben nézzük akár órákon keresztül is a sorozat sokadik ismétlésében. Van valami olyan magabiztosság a tekintetében, amitől nem tudod levenni a szemed a képernyőről. Már legalább tíz éve minden egyes jócsaj-listán ott figyel. Érthető…

 6. 5/10

  Selina Kyle

  Anne Hathaway / A sötét lovag: Felemelkedés

  Egy igazi rossz kislány, aki lopkod és latexruhában hajlong meglepő ügyességgel Macskanő néven. Egyéb kérdés? Batman, azaz Bruce Wayne sincs kőből, egy ilyen cicát még akkor is elfogadna háziállatként, ha meg kell nevelnie ahhoz, hogy később dorombolni tudjon. De hát ki nem tenné meg a helyében?

 7. 4/10

  Tina Carlyle

  Cameron Diaz / A maszk

  Diaz kisasszony legjobb és legszexisebb formájában bolondította magába egyetlen pillanat alatt az embert, akinek fejére rágyógyult a bajkeverő istenség jelenlétével átitatott maszk. A színésznő elmondta, hogy mellméretében picit túloztak, az erősen felpolcolt cickók viszont jól mutattak a vásznon, és talán részben ezért is szurkoltunk Jim Carreynek, hogy végre övé lehessen a szexi Tina.

 8. 3/10

  Elektra

  Jennifer Garner / Daredevil – A fenegyerek

  Egy nő, aki maga is szuperhős, és képes volt az egyik legbénább kollégájával összebútorozni. Daredevil Ben Affleck megformálásában hagy némi kívánnivalót maga után, de akkor még nem tudtuk, hogy az Elektra spinoff még rosszabb lesz az eredeti műnél. Legalább a címszereplő szexi volt benne.

 9. 2/10

  Katie Deauxma

  Lyndsy Fonseca / Ha/ver

  Fiatal, aranyos és kifejezetten tüzes a kis Katie, aki azonnal rágerjed az eleinte béna hősre, amikor rájön, kicsoda is valójában. Ha/ver kicsit kilóg a sorból, ő ugyanis nem különleges képességei miatt szuper, de hát Vasember is senki lenne a páncélja nélkül, és látjuk, mi lett belőle. Mindenesetre egy olyan lányért, mint Katie mi is bármit megtettünk volna a suliban. Talán azért nem akartunk volna széles mosollyal gonosz antihősök ellen indulni, de mindegy.

 10. 1/10

  Silk Spectre

  Malin Akerman / Watchmen – Az őrzők

  A hölgy tulajdonképpen igazi szuperhős-halmozó, ő volt ugyanis Dr. Manhattan csaja, aztán összeállt Night Owllal egy fura léghajóban, gyönyörűen fényképezve és lassítva, hogy örökre beégjenek a retinánkba a képsorok. A gyönyörű Malin Akerman kirakta, amit lehetett, hogy biztosra menjen.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.