Szuperhősök vállalhatatlan pillanatai a török Supermantől a Batman hitelkártyáig

Éneklő filippínó Batman? Olasz Pókember? Póklánnyal táncikáló indiai Superman? Batman hitelkártya? Akadnak azért bajok néha a szuperhősöknél is.

Batman hitelkártya

A Batman és Robinban kerül elő az ominózus kártya, amiről a mellbimbós George Clooney kívánja kifizetni az előtte álló hölgyet. A rajongók nem vették túl jó néven a műveletet.

Olasz Pókember

A szigorúan maszek filmben Pókember erősen Marios, sűrű bajusszal rendelkező hős. A két fillérből forgatott filmet nyilván nem lehet komolyan venni, sőt kifejezetten poénos trash-movie. Actione, velocita, terrore!

Macskanő kosarazik

Nem mintha magára a filmre lenne bármi magyarázat, de ez a jelenet talán rosszabb, mint bármelyik másik. Macsakanő nem csak hogy jól kosarazik, de a ’90-es évek bandáit meghazudtoló koreográfiával táncol a pályán. Ami közel sem jó…

Filippínó Batman énekel

Azt hiszed, már mindent láttál? Hogy téged nem lehet megdöbbenteni semmivel? Akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a kis szösszenetet, ahol a Fülöp-szigeteki színészfejedelmek a Batman filmek főgonoszainak és hőseinek öltözve előadnak egy kis (idézem) dirty rockot. Priceless!

Superman szemmel épít

Az ellenfél lerombolja a Kínai Nagy Falat? Semmi baj, Superman a tekintetével visszaépíti. Aztán lazán int egyet. Köszönd meg később. Hát hogyne...

Pókember táncol

Ki ne akarta volna rituálisan megbüntetni Peter Parkert, amikor a harmadik Pókember filmben táncra perdült, és egy pillanat alatt alakította át musicallé a képregényfilmet. Még ha legalább jól állt volna neki…

Tini Nindzsa Teknőcök feat. Vanilla Ice

A második TMNT-filmben megjelenik az a Vanilla Ice, aki már korábbi munkásságáért teljesen jogosan elnézést kért, hogy egy meglehetősen igénytelen teknős-rapet adjon elő, amit a közönség igencsak jól fogad. Lehet, hogy valami drog felelős a tomboló hangulatért?

Indiai szupergrupp

Superman és Póklány együtt egy olyan koreográfiára táncolnak, amit jobb helyeken kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel jutalmaznának.

Török Superman

Bizonyám, a törökök is leforgatták a maguk Superman filmjét, és nem volt benne sok köszönet. De legalább kiderült, hogy a keleti változat ereje is szuper, a legendát alakító színész pedig annyira rossz, hogy azt egyszerűen látni kell!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon