Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az új-zélandi rendező nem az a szívbajos fajta. Legutóbb a Thor: Ragnarök képében csinált vígjátékba hajló szuperhősmozit, most pedig még egy ennél is merészebb tervvel állt elő.

Emberünk éppen a Fox Searchlight Pictures producereivel tárgyal legújabb filmtervéről, melynek stáblistájára íróként, rendezőként és színészként is felkerülne a neve.

A Jojo Rabbit a náci Németországban játszódna, és egy tízéves kisfiúról szólna, aki képzeletbeli barátot farag egy olyan Adolf Hitlerből, amilyennek a propaganda láttatja a diktátort.

A filmben a nézők egy olyan Hitlert ismerhetnének meg, amilyet még soha: a képzeletbeli Führer ugyanis tök jó arc, ellenben az igazival, akit szintén láthatunk majd, és akit természetesen egyáltalán nem akar jó színben feltüntetni a rendező.

- mondja Waititi, aki természetesen teljesen tisztában van vele, hogy sokan biztosan ki fognak bukni a filmjétől, ha a Fox úgy dönt, hogy bevállalja a finanszírozást.

Ha minden a tervek szerint alakul, a forgatás május végén már el is kezdődhet. Ezzel párhuzamosan a rendezőnek még fut egy másik projektje is Bubbles címmel, mely Michael Jackson csimpánzáról fog szólni.

Hiába a megosztó téma, szerintünk a remekül sikerült Ragnarök után biztosan megszavazzák a bizalmat a rendezőnek.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.