Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha tudni akarod, hogyan aláz meg Magyarország egy fejlett idegen civilizációt és a G8-csúcs összes tagországát, akkor válaszolj egy kérdésre!

Nem gyakran kerülünk abba a helyzetbe, hogy egy kollégánk könyvét ajánlhatjuk fel nyereményként, most ez történik, de ahelyett, hogy mi fognánk bele egy kissé elfogult ismertetésbe, inkább egy másik fórum cikkéből idézünk.

„A Támadás az űrből! alapötlete adja magát, már-már kamaszosan egyszerű, hiszen Budapest utcáit róva ki ne ábrándozott volna arról, hogy milyen vagány lenne már, ha egyszer csak megjelenne egy nagy ufó az épületek fölött és elkezdene halomra lőni mindent, embert, házat, gyereket és kiscicát.

Oké, valószínűleg az ábrándozót is lelézereznék, de akkor is, gondoljunk csak bele, mekkora vagányság. Izing egy kicsit tovább megy, mert ha már jönnek azok a nyomorult földönkívüliek, hát ne az amerikaiak rugdossák vissza őket a naprendszerükbe – magyar égre magyar ufót!” – írta az Origo, remekül összefoglalva a lényeget.

Ahhoz, hogy megnyerd az elmúlt évtized legjobb magyar sci-fi regényeként aposztrofált alkotást, nem kell mást tenned, mint válaszolni egy igen egyszerű kérdésre, amely a Player által korábban ajánlott Ray Bradbury-klasszikushoz, a Fahrenheit 451-hez kapcsolódik. Annyit elárulunk, hogy kapcsolódó cikkünk nagy segítséget jelent a helyes válasz megadásában!

Melyik évben jelent meg először Ray Bradbury klasszikusa?

A) 1927
B)1953
C) 1967

A helyes megfejtés betűjelét küldd el a jatek@player.hu e-mail címre, a tárgy rovatba pedig annyit írj: Támadás! A válaszokat március 27-éig várjuk, eredményhirdetés március 29-én.

Minden világos? Akkor támadás!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.