A magyar sikersorozat friss részeket kap, ami azért is nagy szó, mert az eredeti izraeli széria csak egyetlen évadot élt meg. Mi lesz itt?

Öt új színész bevonásával folytatódik a Társas játék ősszel az HBO-n és az HBO GO-n, amiről egyelőre maximum annyit árultak el a készítők, hogy minden egyes régi színész visszatér benne. Igen, még Básti Juli is, akinek karaktere ugyebár eltávozik az élők sorából az első évad során. A színésznő a csatorna sajtótájékoztatóján annyit mondott, nem támad fel, nem volt tetszhalott, nincs ikertestvére, tehát csak a flashbackek jöhetnek szóba.

Az alkotók arról is árulkodtak, hogy a második évad több komikus pillanatot és komplexebb karaktereket hoz majd, az pedig külön nehézséget jelentett számukra, hogy egy tökéletes happy endet kellett teljesen megbolygatniuk, ráadásul önerőből, hiszen a magyar sorozat eredetijéül szolgáló izraeli változatnak sosem készült el a második etapja. A későbbiekben még az sem elképzelhetetlen, hogy a forgatókönyvet több ország is átveszi, amely éppen most készíti vagy most kezdi sugározni a saját, külön bejáratú első évadát. A forgatás május 8-án reggel 5-kor kezdődik, az első rész valamikor az ősz folyamán lesz megtekinthető az HBO-n és az HBO GO-n.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon