Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Apple az utóbbi években szétspoilerezte a filmeket. Ott volt a szemünk előtt, de senki nem vette észre. Most Rian Johnson leleplezte a techcéget.

A Tőrbe ejtve rendezője interjút adott a Vanity Fair-nek, melyben elárult egy frenetikus belsős poént, amit talán soha nem vettünk volna észre magunktól, de most, hogy már tudjuk, kedvünk lenne újranézni az elmúlt tíz év teljes filmtermését.

Nem is tudom, hogy el szabad-e ezt mondanom, vagy sem. Nem azért, mert mondjuk illetlen dolog volna, vagy ilyesmi, hanem azért, mert rendesen meg fogom szívatni magam vele, amikor a következő krimimet írom. De tudjátok mit? Inkább mégis elmondom, mert nagyon érdekes – kezdi a rendező, aztán végül elárulja a legviccesebb mozis fun factet, amit az utóbbi hónapokban hallottunk.

Magyarul: simán elárulja magát a gyilkos azzal, hogy milyen telefont használ. Erre a Tőrbe ejtve tökéletes példa, ugyanis a filmben szinte mindenkinek megfordul a kezében valamilyen almás kütyü, egyedül a gyilkos nem használ Apple-terméket.

Most minden rendező, akinek a filmjében olyan főgonosz van, akinek a végéig titokban kellene maradni, tutira meg akar ölni ezért – teszi hozzá Johnson.

Itt a teljes videó, melyben az író-rendező a Tőrbe ejtve azon jelenetét is kielemzi, melyben az egész család összegyűlik, és bizony egyedül a gyilkos kezében nem látsz iPhone-t.

Az Apple még nem reagált, de ha ez igaz, és valóban tiltják a filmes rosszfiúk iPhone használatát, azzal a cég akaratlanul is a legnagyobb filmes trollá lépett elő.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.