Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mostanra már biztosan mindenkinek sikerült megbarátkoznia a ténnyel, hogy A kis hableány élőszereplős változatában Ariel nem lesz sem vörös hajú, sem fehér bőrű, a Disney ugyanis Halle Bailey-t kérte fel a szerepre.

Ezen felbátorodva Terry Crews – akit Magyarországon leginkább a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet Terry Jeffords őrmestereként, vagy méginkább az ordibálós Old Spice reklámok főhőseként ismerhetünk – ezt a képet osztotta meg a Twitteren:

Vagyis szolidan bejelentkezett Ariel apja, azaz Triton király szerepére, és az ötlet annyira népszerű lett, hogy még BossLogic is gyorsan ráugrott a Photoshopra, hogy megmutassa, hogyan nézne ki Crews a szerepben:

A Twitteren azóta egyre népszerűbb lett az #ArielsGotTerry hashtag, amivel a rajongók a Disney-t biztatják, hogy fontolja meg a színész beszervezését.

Közben persze más neveket is bedobott az internet népe. Nagyon sokan például Idris Elbát, mások Dwayne Johnsont szeretnék látni a mélység uraként. A Disney egyelőre még nem kötötte az orrunkra, kivel játszatja el a karaktert, de mivel a tervek szerint már 2020 elején kezdődik a forgatás, hamarosan okosabbak leszünk.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.