Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Színésznő vagy? Esetleg énekesnő? Fotózd le magad meztelenül, abból még sosem történt baj. De legtöbbször mégis. Tíz eset következik, ami megrengette a világot.

Vanessa Hudgens

A gyereksztárból Hollywood ügyeletes rosszkislányává átvedlő Vanessa egészen addig feszítette a húrt, amíg egyszer csak meg nem jelentek a neten magáról készített, teljesen pucér fotói. Természetesen azonnal igyekeztek leszedetni őket, de innentől kezdve már nem volt mese, nem lehetett elhitetni róla, hogy tökéletes Disney-sztár képében is képes tündökölni. Azóta már hármasban is megpróbálta a vásznon James Francóval. És még hol van a vége!

Olivia Munn

Az epic fail tipikus esete: Olivia azt nyilatkozta korábban, hogy ha valaki feltörné a telefonját, csak unalmas fotókat találna rajta. Feltörték. Mondjuk úgy, hogy picit füllentett. A netre pakolt képek bizony nem voltak unalmasak, meztelenek viszont annál inkább.

Rihanna

A sorozat, amire egy egész világ várt. A sorozat, amiről tudtuk, hogy egyszer el fog készülni. És valóban elkészült. Rihanna telefont ragadott, hogy megmutassa magát a világ örömére, mi rejlik a ruhája alatt, bár nem a világ, inkább egy szabadon választott férfi számára készültek a képek, de tudjuk milyenek ezek, szinte könyörögtek az internetre kerülésért. Imáik meghallgattattak.

Hayley Williams

A Paramore énekesnője is beállt a sorba, barátjának készített, telefonos remekművei flottul landoltak illetéktelen kezekben, a megjelenése után pedig Hayley joggal volt vigasztalhatatlan. Szégyenkeznie nem kellett a látvány miatt, de értjük a kiborulását.

Kat Dennings

Hollywood egyik legnagyobb mellméretével rendelkező színésznőjének keblei nem nagyon akartak a melltartóban maradni, elő is bukkantak, és még jó, hogy közel volt a webkamera, amivel meg lehetett örökíteni az esetet. Az ágyán pózoló hölgyet mindenki szerette volna már meztelenül látni, 2010-ben Kat domborzati viszonyainak rajongói megkapták, amit akartak.

Blake Lively

A Gossip Girl Serenája le sem tagadhatta volna ezeket a képeket, a fotókon ugyanis pontosan azok a kamutetoválások láthatóak rajta, mint amiket a 2010-es Tolvajok városa című Ben Affleck-film forgatásán kellett viselnie. De ez minden, amit viselt az önfotózás alatt. A mindent megmutató sorozat persze lekerült az iPhone-járól, és hamarosan megjelent a férfitársadalom monitorán.

Christina Hendricks

A filmgyártás konkrétan legnagyobb mellei levegőért kiáltottak, Hendricks kisasszony szabadjára is engedte őket, csak éppen fotóznia nem kellett volna. Vagy ha mégis, jobban kellett volna vigyáznia a telefonjára, mert 2012 márciusán a képek bizony mindenki számára elérhetőek lettek. A színésznő ugyan tagadta, hogy ő lenne látható a fotókon, de eléggé kizárt, hogy csak egy hasonmásról lenne szó.

Scarlett Johansson

Amikor még nem hittük volna, hogy valaha is láthatjuk majd a gyönyörűséget ruha nélkül (aztán később levetkőzött az Under the Skinben), kiderült, hogy titkos szelfibajnoknővel van dolgunk, aki a csodálatos fotók után még a szkarlettjohanszonozás-mémet is elindította.

Ashley Greene

Az Alkonyat-filmek sztárja egyszer-egyszer ledobta magáról a textilt, de nyíltan, magából mindent megmutatva sosem vetkőzött. 2009-ben előkerült képei szerint talán mégis, és nem haragudtunk rá azért, mert megtette. Talán azóta jobban vigyáz a személyes tárgyaira. Kár.

Heather Morris

A Glee – Sztárok leszünk rosszkislánya az életben is szeret megszabadulni a ruháitól, 2012 márciusán pedig kiderült, hogy otthon, kamerák előtt is szívesen vetkőzik. Egy szuperszexi szelfisorozat ki is röppent róla a netre, amin megcsodálhattuk tökéletes testét.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.