Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néha az emberek annyira meggondolatlanok, hogy arra szavak nincsenek.

A tipikus "most azonnal akarunk valamit, mert fel vagyunk háborodva, mert... a francba nem tökmindegy, azonnal tiltsákbe"-mozgalom legújabb nem teljesen intelligens egyedei több mint 20 000-en vannak. Ennyien írtak alá eddig ugyanis egy petíciót azért, hogy tiltsa be a Netflix a Good Omens-sorozatot. Ez a sorozat ugyebár Terry Pratchett és Neil Gaiman több évtizede megírt regényéből készült, eddig nem volt belőle probléma, de most már van. Főleg az a problémája a keresztények nagyobb csoportjának, hogy szerintük a sátánizmust reklámozza és isten bölcsességét nevetségessé teszi. De a fő probléma igazából az, hogy a sorozatot nem a Netflix csinálta. Hanem az Amazon. Mindegy. Streamszolgáltató, ugye? Jó lesz, menjünk neki a Netflixnek. Akár ők is csinálhatták volna.

A Netflix és az Amazon el is kezdett poénkodni az egészen, méghozzá nagyon okosan és viccesen. Először a Netflix tette közzé ezt a Twitterén.

Netflix UK & Ireland on Twitter

ok we promise not to make any more https://t.co/TRPux36kcX

"Oké, megígérjük, hogy nem készítünk belőle többet" - írja a Netflix, mire megjelent az Amazon.

Amazon Prime Video US on Twitter

Hey @netflix, we'll cancel Stranger Things if you cancel Good Omens. 😉 https://t.co/EJPmi9rL7g

"Hé Netflix, mi elkaszáljuk a Stranger Thingset, ha ti kaszáljátok a Good Omenst". Hát mennyire zseniális ez az egész! Főleg akkor az, ha hozzátesszük, hogy a petíció mögött ugyanaz a csoport áll, akik korábban már nekimentek egy Sweet Jesus nevezetű fagyizóláncnak, a Hivatali karácsony című filmnek, plusz a Preacher-sorozatnak is. Mind egy szálig istenkáromló dolgok ezek. Oké. Biztos nincsenek fontosabb dolgok ennél. Csak legközelebb illene megnézni, hogy kinek is megyünk neki, mert különben nettó idiótának fognak nézni minket az emberek. Csak egy tipp volt, nem feltétlenül kell megfogadni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.