„Ha még egyszer ilyet látok, ki lesztek baszva!” - kiakadt Tom Cruise a M:I7 forgatásán, és valaki felvette az egészet
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A The Sun megjelentetett egy hangfelvételt, amit egy stábtag rögzített a Mission: Impossible hetedik részének angliai forgatásán.

A felvételen az hallható, ahogy Tom Cruise csúnyán kioszt két stábtagot, akik a járványügyi korlátozások ellenére túl közel álltak egymáshoz egy monitor előtt. Gondolhatnád, hogy ez nem több, mint egy elkényeztetett hollywoodi sztár hisztije, de ha meghallgatod a felvételt, egészen biztosan egyet fogsz velünk érteni abban, hogy

Itt a felvétel, angolul nem beszélők számára pedig alant lefordítjuk az egészet:


A kemény fejmosás szövege magyarul:

„Hollywoodban jelenleg miattunk csinálnak filmeket. Azért, mert hisznek bennünk és abban, amit csinálunk. Minden este vonalban vagyok az összes kibaszott stúdióval, biztosító társasággal és producerrel, akik az alapján csinálnak filmeket, ahogyan mi csináljuk. Munkahelyek ezreit teremtjük ezzel, ti seggfejek! Soha többé nem akarok ilyet látni! Soha! Ha nem tartjátok be a szabályokat, ha azt látom, hogy megint ezt csináljátok, azonnal mehettek a picsába! Ugyanez vonatkozik a stáb többi tagjára. (...) Soha többé ne merjétek ezt csinálni! Ennyi! Nem kell bocsánatot kérni! Kérjetek bocsánatot azoktól, akik elveszítik a kibaszott otthonaikat, mert az egész filmgyártás leállt! A bocsánatkérés nem tesz ételt az asztalukra, nem tudják vele kifizetni a gyerekeik oktatását. Ezzel fekszem le minden este: az egész kibaszott filmszakma jövőjével. Úgyhogy bocs, de nem érdekel a bocsánatkérés. Elmondtam, hogyan kell viselkednetek, és ha nem így jártok el, ki vagytok rúgva. Nem fogjuk leállítani ezt a kibaszott forgatást. Értve vagyok?”

Itt jön még néhány egyértelműsítő félmondat, majd Cruise a kemény dorgálás után egy kicsit nyugodtabb hangon folytatja, ahogy a jó apa simogatja meg a gyermeke fejét a szidás után:

„Felfogjátok, mekkora felelősségetek van ebben a dologban? Mert ezt meg akarom veletek értetni, de ha erre nem vagytok képesek, akkor ki kell rúgnom titeket. Bízom benne, hogy erre nem kerül sor.”

Jelen helyzetben valóban kisebb csoda, hogy a Mission: Impossible 7 forgatása többé-kevésbé zavartalanul folyik. Októberben egyszer már le kellett állniuk, mert az olaszországi felvételek során több stábtag is pozitív koronavírus-tesztet produkált. Erre utal a sztár, amikor azt mondja, vagyis inkább ordibálja, hogy nem fogják még egyszer leállítani a forgatást.

Ha ezek után valamelyik stábtag nem tartja be a védőtávolságot, vagy leveszi a maszkját a forgatáson, és emiatt leépítés áldozata lesz, azt tényleg nem tudjuk majd sajnálni. Ennél pontosabb tájékoztatást nehezen lehetne adni az irányelvekre vonatkozóan.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.