Elmondjuk, milyen volt Tom Hardy jelenete Az utolsó Jedikben, amit végül kivágtak a filmből
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Star Wars: Ébredő erő egyik legpofásabb cameoja az volt, amikor a rohamosztagos páncélba öltözött Daniel Craiget Rey az Erő segítségével hipnotizálta. Az utolsó Jedik hasonló mutatványában Tom Hardy szerepelt volna, de végül a jelenet a vágószoba padlóján végezte.

A végleges verzióban mondjuk még így is maradt bőven sztárcameo; rohamosztagosnak öltözve beugrott ugyanis a forgatásra többek között Vilmos és Harry herceg, Gary Barlow és Joseph Gordon-Lewitt, de a lázadók oldalán is ott sürög-forog valahol a háttérben a Zsivány Egyes rendezője, Gareth Edwards és Ellie Goulding.

Szép, szép, de igazából számunkra a legnagyobb durranás kedvencünk, Tom Hardy lett volna, akinek az említett sztárokkal szemben még szöveg is jutott, igaz, nem sokkal több, mint Daniel Craignek az előző részben. A /Film adta közre annak a jelenetnek a leírását, melyben az angol színész szerepelt, és mely végül sajnos nem került be a moziba.

Figyelem, a jelenet leírása gyenge spoilert tartalmaz!

Hardy szintén rohamosztagos páncélban szerepelt volna, mégpedig egy Rose-szal (Kelly Marie Train) és Finn-nel (John Boyega) közös jelenetben, amikor az utóbbi kettő az Első Rend tisztjeinek öltözve beszivárognak az Első Rend vezérhajójára, hogy kikapcsolják a jelkövetőt. A jelenetében a brit színész ekkor jön szembe hőseinkkel, megismeri Finnt, és azt mondja:

Ez a mondat azt jelentette volna, hogy az Első Rend nem tette közhírré Finn árulását, de mivel az előző részben az egyik rohamosztagos "Áruló!" felkiáltással támad a karakterre, ez egy közepes súlyosságú következetlenség lett volna a sztoriban, így végül Rian Johnson az ecetes olló mellett döntött.

Reméljük, a Blu-ray lemezre azért felpakolja a Disney!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.