Tom Holland leleplezte a következő Pókember-mozi címét
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tom Holland nem arról híres, hogy tartani tudná a száját, és ezt a Marvel is nagyon jól tudja róla. Épp ezért vele kapcsolatban szinte semmiben nem lehetünk biztosak, de azért a seattle-i Comic Conon tett bejelentése eléggé komolynak tűnik.

Az Instagramra feltöltött videóját azzal kezdi, hogy bocsánatot kér a rajongóitól, amiért ezúttal nem lesz semmilyen bejelentés, majd egészen véletlenül mégis megmutatja a film címét.

✌️ (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

A Spider-Man: Far From Home-ról így már tudunk néhány egészen megnyugtató infót. Két hónappal a még mindig cím nélküli Bosszúállók 4 után kerül a mozikba, és Kevin Feige egy interjúban elmondta, hogy ezzel a filmmel kezdik el a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisát, melyben nagyon fontos szerepet szánnak a közönségkedvenc szuperhősnek. Ez természetesen egyúttal azt is jelenti, hogy a Végtelen háború katasztrofális eseményeit valahogy az életben maradottaknak mégis sikerül visszafordítaniuk.

Jó hírek, arról nem is beszélve, hogy állítólag a visszatérő Michael Keaton mellett a Far From Home főgonosza a zseniális Jake Gyllenhaal lehet Mysterio szerepében.

Még egy okkal több, hogy nagyon várjuk a jövő nyarat.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.