Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ráadásul kétszer is. Meg is nézheted, hogyan.

A Jóbarátok csak 1994-ben indult, előtte viszont Matt LeBlanc megfordult itt-ott. Volt reklámarc, szerepelt videóklipekben, és beugrott a magyar tévékben is folyamatosan játszott Vörös cipellők című "majd úgy teszünk, mintha szenvedélyesen dugnánk"-revübe, ami ugyan inkább volt szimplán csak "szimpla" erotikus sorozat, mindenki nézte, mert minden részben ledobta magáról a textilt az adott epizód főszereplőnője, hogy valamelyik főhős mellett/felett/alatt végezze. Per pillanat egyébként a LifeTV-n megy, ha esetleg nem bírnád nélküle.

LeBlanc beruccant két epizódra is, '92-ben és '93-ban is játszott a sorozatban, mielőtt még Joey-vá vált volna. A két rész közül az első az érdekesebb, ahol a Matt a főszereplőnő egyik pasiját alakítja. A színész még egy Vörös cipellők promóban is szerepelt, szóval mondhatjuk, hogy eléggé együtt élt a produkcióval. Ezek után már nem is olyan fura, hogy Joey-nak volt egy pornója a Friendsben. Matt LeBlanc mai szemmel meglehetősen visszafogott jelenetét 7:55-től lehet látni, aztán jön a többi.

Azért is érdemes egyébként megnézni az egész részt, mert furcsamód az a Ted Kotcheff rendezte, akinek a Rambo: Első vért és a Hóbortos hétvégét is köszönhetjük. Oké, nem olyan jó, mint a klasszikusai, de hát ez nem is az a műfaj, ahonnan klasszikusok kerülnek ki. A teljes epizód alatt láthatod a Vörös cipellők LeBlanccal bruttósított promóját is.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.