Itt vannak a legnagyobb stream-szolgáltató által betiltott videojátékok (Te.atya.úr.isten!!)
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Kotaku igen meredek cikkben szedte össze a Twitch, azaz a legnagyobb videojátékos stream-szolgáltató által a sugárzástól eltiltott játékokat. Nem egy közülük annyira beteg, hogy még mi is belepirultunk.

A Twitch egyébként alapból nem engedi az AO (Adults Only), azaz a kizárólag felnőtteknek szóló játékok sugárzását, de külön felsorol 32 címet, melyek már annyira kemények, hogy a cég semmi szín alatt nem vállal velük közösséget. Ezek közül szemezgetünk egy kicsit, de előre szólunk, hogy nem lesz egyszerű menet. 18-as karika on!

3DXChat

A készítők szerint ez a játék az év leginnovatívabb szex-szimulátora. Ehhez egyébként nem igazán tennénk hozzá semmit; dugni kell benne, és ennyi.

Battle Raper

Verekedős játék, melyben a felek felváltva ütik, és molesztálják egymást, közben leszaggatják egymásról a ruhát, amiből egyébként alapból nincsen sok.

Cobra Club

A Cobra Club című játékot egy Robert Yang nevű fejlesztőnek köszönhetjük, akinek amúgy nem ez az egyetlen kétes erkölcsű alkotása. Ebben a játékosoknak képeket kell csinálniuk az általuk alkotott karakterek pöcséről, majd azzal jól megtrollkodni az ismerősöket. Fasza, mi?

Dramatical Murder

Ez egy elég komoly anime játék-adaptációja. Az alapmű is tobzódik az erőszakban és a képileg nem igazán leplezett melegpornóban, szóval nem csoda, ha a Twitch inkább nem kért belőle.

HuniePop

A HuniePop olyan, mint a Candy Crush Saga, csak éppen itt a gondolkodós részeket gyakran megszakítják lengén öltözött csajok, akik borzasztó kívánósak. Talán ez a lista legkonszolidáltabb darabja.

Kamidori Alchemy Meister

A japánok nem férnek a bőrükbe. Ez is lehetett volna egy sima kalandjáték, de muszáj volt bruttósítani szexjelenetekkel. A Twitchnek nem igazán tetszik az ilyesmi.

Purin To Ohuro

Kezdődik a durvulás. Ebben a címben ugyanis egy fürdőkádban ücsörgő csajszit kell megerőszakolni. A lelkesebb játékosok akár ájultra is verhetik a csajt. Bocsi Japán, de ez echte gusztustalan. A következő cím sem lesz jobb.

RapeLay

Ez a 2009-es cím a megjelenése idején komoly botrányt kavart, mivel a játékosnak az volt a feladata, hogy megerőszakoljon két lányt és az édesanyjukat. (egy perc néma csend)

Rinse and Repeat

Ezt a játékot is ugyanaz a Robert Yang csinálta, aki a fentebb említett faszmutogatós murit is összehozta nekünk. Nem tudjuk, milyen lehet a csávó lelki világa, de ezúttal meztelen fickókat kell beszappanozni egy zuhanyzóban.

Second Life

A Second Life kivételesen nem a kiadókat, hanem a játékosokat minősíti. Ami ugyanis életszimulátornak, amolyan szerepjátékos Simsnek indult, egy idő után a felhasználóknak köszönhetően tele lett szexszel és perverz játékokkal. A Twitch pedig inkább azt mondta, hogy kösz, de ezt már ne.

Suck My Dick or Die!

Ennek a játéknak az a címe, hogy Szopj le vagy halj meg!. Eegen.

The Guy Game

A The Guy Game egy 2004-es játék, melyben a játékosoknak kvízkérdéseket kellett megválaszolniuk, helyes válasz esetén pedig random csajok villantottak cicit az arcukba. Ebből egyébként volt egy kisebb botrány, hiszen kiderült, hogy nem egészen járult hozzá minden leány, hogy szerepeljenek a programban. Volt is egy kis pereskedés, amikor az egyik csaj azzal állt elő, hogy ő csak 17 éves volt, amikor az ominózus felvételen megmutatta a parizercsücsköt.

Witch Trainer

Ebben a játékban Hermionét kell megdugni a Harry Potter-mondakörből. A Twitch valószínűleg nem akarta összeakasztani a bajszát a dúsgazdag írónővel.

Yandere Simulator

Egy pszichopata középiskolás egy gimiben nőket molesztál... Eh, csak a szokásos japán szarság.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.