Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A PlayStation egyik legnépszerűbb exkluzív sorozatából készülő film már jó ideje az alkotói pokolban rotyog. Annyiszor váltott már rendezőt a projekt, hogy az már tényleg komédia kategória.

Épp emiatt szinte már követhetetlen lett, hogy most akkor pontosan kire is van bízva az egész. Egyedül az látszott biztosnak, hogy a fiatal Nathan Drake-et Tom Holland, mentorát, Sully-t pedig Mark Wahlberg fogja játszani.

A Sony még januárban jelentette be, hogy most már tényleg, de komolyan, igazából, becsszóra vége a bénázásnak, ugyanis David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg, majd Travis Knight távozása után Ruben Fleischer személyében végre megtalálták a film rendezőjét, aki legutóbb a Venomot dirigálta a stúdiónak, de ő hozta össze a Zombieland mindkét részét is.

Most a Variety még ezt az örömhírt is meg tudta toldani egy másikkal, ugyanis belsős forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a film főgonoszát nem kisebb sztár, mint Antonio Banderas fogja játszani.

Mi nagyon örülünk, de tényleg, komolyan, de ha még egyszer hírt kapunk arról, hogy rendezőt cserélt a stúdió, az első trailerig egy büdös szót nem fogunk írni az Uncharted-moziról.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.