Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Bosszúállók: Végjáték egetrengető siker. Globális bevételek tekintetében már sikerült beelőznie a Titanicot is, és egyenes úton halad afelé, hogy megfossza a tróntól az Avatart. Ehhez már Dwayne Johnsonnak is gratulálnia kellett.

Amit meg is tett az Instagramon, alaposan méltatva a mozi egész stábját, és közben mondott valami olyat is, amitől a rajongóinak azonnal felpöröghetett a pulzusa.

A háromperces videó második felében ugyanis, amikor a gratulációkkal elért a Marvel filmes univerzumának építészéhez, Kevin Feige-hez, elárulta, hogy már alig várja a találkozót, amire a menedzsereik hónapok óta készülnek.

Ne legyenek illúziói senkinek, ilyen formátumú arcok nem szoktak csak úgy leülni vacsorázni, nyilván a mítingnek célja és rendeltetése van. Johnson már dolgozott korábban a Disney-vel, például a Jungle Cruise című kalandfilmen, így a cég jól ismeri, tudják róla, hogy nemcsak megbízható munkaerő, de jó munkabírású, könnyű vele dolgozni és elhivatott.

Már egy ideje a levegőben lóg, hogy ő lesz a DC filmes univerzumának Black Adamje, de a Marvelnek manapság nem igazán lehet vagy érdemes nemet mondani, Johnson pedig a jelek szerint nem is nagyon akar. Bár pontosan nem lehet tudni, mi Feige terve a színésszel, de egyes források már tudni vélik, hogy a szuperproducer Namor szerepére szemelte ki a kedvelt színészt.

Ő az

Namor Aquaman Marveles megfelelője. A magyar képregények hasábjain Torpedóként fordították a nevét, aki egy atlantiszi hercegnő és egy tengerész gyermekeként bosszút esküdött a felszínlakók ellen, amiért azok az óceánt szennyezik. A képregények hasábjain hol gonoszként, hol hősként jelent meg, így az MCU következő fázisában egy nagyon érdekes karakter lehet.

Az első megjelenése állítólag a Doctor Strange 2-ben várható, de ez még a fentieknél is vadabb találgatás lehet.

Mi szívesen látnánk a Sziklát szuperhősként. Te hogy vagy ezzel?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.