Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Valamiért az amerikaiak úgy érzik, hogy elérkezett az ideje annak, hogy új életet leheljenek a kilencvenes évek tesztoszterontól túlfűtott akciósorozataiba. Bár a tesztoszteront az új verziókból szeretik kicsit kispórolni.

Ez történt a MacGyverrel, a Hawaii Five-O-val, és a Magnummal is, amit úgy rebootoltak, hogy a férfiisten Tom Selleck helyett beraktak egy kis nyikhajt, és most az alapból utánozhatatlan Chuck Norrisszal is megteszik ugyanezt.

A CBS ugyanis az Odaát sztárjával, Jared Padaleckivel indítja újra Norris sorozatát, ami a kilencvenes évek tévétörténelmének egyik legkeményebb sorozata volt. Az új verzióban Walker két gyermekét nevelő özvegyként tér vissza egy női partnerrel, aki a sorozatben az első női Texas Ranger szerepét alakítja majd.

Jared Padalecki

A félreértések elkerülése végett, a cikk eleji vitriol természetesen csak vicc volt. Nincs bajunk az új Magnummal (de azért azt szögezzük le, hogy Sellecknek sokkal jobban állt a szerep), és azt sem gondoljuk, hogy az új Walkerrel különösebb bajok lesznek.

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.