Összeállnak A Gyűrűk Ura szereplői, hogy támogassák az újranyitó mozikat
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Húsz éves jubileumát ünnepli A Gyűrű szövetsége, ami nagyon jó apropó egy kis múltidézésre és arra, hogy a legendás film sztárjai segítsék egy kicsit a filmszínházak újranyitását.

Az amerikai showman, Stephen Colbert, aki egyébként hatalmas rajongója Peter Jackson trilógiájának, hamarosan három exkluzív eseményt fog levezényelni a Támogasd a helyi filmszínházakat nevű kampány keretein belül.

A beszélgetéseket március 25-én A Gyűrű Szövetsége, április 1-jén A két torony, illetve április 8-án A király visszatér vetítései után fogják bemutatni a kiválasztott mozikban. A szervezők gyakorlatilag mindenkit összeszedtek, aki helyet tudott szorítani a határidőnaplójában egy kis jótékonykodásra.

Az első heppeningen Stephen Colbert Elijah Wooddal, Sean Astinnal, Billy Boyddal és Dominic Monaghannel ül majd le, a másodikon Cate Blanchett, Orlando Bloom, Viggo Mortensen és Liv Tyler lesz ott, a harmadikon pedig Peter Jackson, Sir Ian McKellen és Andy Serkis vesz majd részt.

Azt egyelőre sajnos nem lehet tudni, hogy az interjúk utat találnak-e az európai mozikba, de a rajongók számára igazi ünnep lenne egy ilyen vetítés.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.