Természetesen nagyon közel áll a szívünkhöz az eredeti Star Wars-trilógia, de azért azt el kell ismernünk, hogy az a párbaj, amit Darth Vader nyom le Obi-Wannal a negyedik epizódban, mai szemmel nézve már inkább gagyi, mint menő.

Annál is inkább, mert az első epizódban, ami elméletileg 32 évvel játszódik az Egy új remény előtt, olyan profin nyomták a Jedik, hogy szemmel alig tudjuk követni a trükkjeiket. Aztán a sztori szerint eltelik három évtized, és a korábban istentelen nagy fénykard-mágusok visszamennek az oviba.

Nem vicc, nézd csak meg!

Ha gyerekként láttad ezt a jelenetet utoljára, biztosan sokkal vagányabbra emlékszel, de ez a csúnya igazság: Vader is Obi-Wan minden koncepciót nélkülöző hadonászása fölött bizony rendesen eljárt az idő.

Még szerencse, hogy vannak olyan megszállott rajongók, akik hajlandóak nem kevés munkaórát beleölni abba, hogy felhúzzák ezt a beporosodott párbajt mai szintre. A teljes jelenet készülőben, de már most meg tudtak mutatni egy rövidebb teasert, hogy tudjuk, mire számíthatunk.

Ez igen menő lesz!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon