Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lég-szopás, maratoni hányás, kutyasz*r- és élő polip evés. Jó étvágyat kívánunk minden idők leggusztustalanabb jeleneteihez.

 1. 10/10


  Oldboy

  A dél-koreai kultfilm több pillanata is örökre bevésődött az agyunkba, de az élő polip becsavarását a vágatlan jelenetben tutira nem felejtette el senki, aki látta a mozit. Ami ennél is durvább, hogy a főhőst alakító Min-sik Choi valóban élőben fogyasztotta el a tenger nyálkás gyümölcsét, ráadásul nem is egyszer, hanem négyszer, ugyanis ennyiszer vették fel a jelenetet! Oscart neki, utólag, azonnal!

 2. 9/10

  Hullajó

  Aki esetleg nem tudná, mit csinált Peter Jackson, mielőtt nekiszaladt a Gyűrűk ura trilógia megfilmesítésének, annak szívből ajánljuk ezt a bájos kis mozgóképet, ami a komédia és a gore horror határán táncol, és sportot űz az undorítóbbnál undorítóbb jelenetek halmozásából. Hobbitok nincsenek, sem Tündék, viszont vannak beszélő belek, zombik, lepotyogó végtagok, a fináléban pedig annyi művért pancsoltak el, amivel el lehetne árasztani az egész Kárpát-medencét.

 3. 8/10

  Brüno

  Ha létezik léggitározás, sőt, légzenekar is, miért ne létezne légszex? Brüno, a divatvilág antikrisztusa szopás kategóriában mutat be egy világbajnok számot, a láthatatlan ember szerepében maga Milli Vanilli (nem) látható.

 4. 7/10

  Trainspotting

  A jó öreg Spud simán elmesélhette volna a kocsmában a többieknek, hogy befosás, milyen jó éjszakája volt a csajjal, de sajnos ebből csak a befosás lenne igaz, mivel teljesen életképtelen állapotban tért nyugovóra. Ami ezt követi, az minden idők legmarkánsabb bemutatkozása az após- és anyósjelöltnek, akik a reggeli után kénytelenek egy előre nem tervezett meszelést is beiktatni.

 5. 6/10

  A nyolcadik utas: a Halál

  A pocaklakó minden bizonnyal a magyar nyelv egyik leggejlebb szóösszetétele, de aki látta az első Alient, annak valószínűleg nem a Margit-szigeten sétáló terhes kismamák villannak be hallatán, sokkal inkább John Hurt szétrobbanó mellkasa, ami rendesen hazavágja az esti vacsora hangulatát. Ezt követően bemutatkozik a kisded szörnyeteg, akinek ebben a verzióban egész más tervei vannak, mint előadni a Hello My Baby című örökzöldet.

 6. 5/10

  Hannibal

  Kikezdhetetlen klasszikusokat nem szabad folytatni! Ez az a szabály, amit a legtöbb esetben nem tartanak be Hollywoodban, végül mi isszuk meg a levét, ahogy a Hannibal esetében is, ami talán egyetlen igazán emlékezetes jelenetet tartalmaz a játékidő végén, de ez is inkább öncélúsága miatt vált hírhedtté. Konkrétan arról van szó, hogy Ray Liotta megkóstolja a saját agyát és rájön, hogy nem valami okos, hogy ez megtörténhetett vele.

 7. 4/10

  Amerikai pite 3 – Az esküvő

  A Forró rágógumi receptjét továbbgondolva és a kor igényeihez igazítva az Amerikai pite hatalmasat szólt és masszív trendet indított el a komédiák körében. A sorozat egyik jellegzetessége, hogy gyomorforgató gegeket is rendre beleszőttek a forgatókönyvbe. A harmadik részben például nem a rágógumi, hanem a pincsisz*r forró, amit Stifler kénytelen benyakalni és hosszasan elemezni az ínyencfalat állagát, hőmérsékletét.

 8. 3/10

  Buliszerviz

  A poszt-Pite tinivígjátékok szinte sportot űztek abból, melyik tud undorítóbb jelenetet lenyomni a közönség torkán, humoros köntösbe bújtatva. Ennek ékes példája a Buliszerviz emlékezetes képsora, melyben egy alaposan megfejt angol bulldog spermájával ízesített fánk-kupacot küldenek ellenlábasaiknak a gazfickók, akik ezt komótosan el is fogyasztják, majd a ”kotyvasztás” során készített fotók láttán még jól le is hányják egymást.

 9. 2/10

  Indiana Jones és a végzet temploma

  Kígyóból kiömlő kiskígyók, skarabeusz-belsőség, marhaszem leves, desszertnek pedig majomagy, avagy minden, amit Stahl Judittól nem tanulhatunk meg. Az indiai konyhát leginkább a curry miatt szokták szidni, de szívesebben ennénk meg egy liter currys madártejet, mint hogy valaha is a híres vacsorajelenetben látható fogások közül kerüljön elénk bármelyik.

 10. 1/10

  Monty Python: Az élet értelme

  A filmtörténelem legjobb hányásjelenetében Mr. Creosote mutatkozik be, aki egész nap úgy érzi magát, mint egy átlagember egy durva falusi lagzin, a negyedik fogás elfogyasztása után. A sugárban hányás kifejezés is innen eredeztethető, és a jelenet végén van egy jókora csattanó is, a szó szoros értelmében.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.