Végre hírt kaptunk a Mindhunter második évadáról
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha bírtad David Fincher 2017-es sorozatát, akkor meg kell nyugtatnunk téged, hogy ezzel nagyon nem vagy egyedül. Szerintünk például simán ez volt az év egyik (ha nem A) legjobbja, és már egy ideje tűkön ülve vártuk, hogy halljunk valamit a folytatásról.

A csendet pedig végre maga Charlize Theron törte meg, aki David Fincher mellett a széria producere, és aki a Howard Stern Show-ban elárulta, hogy

És bár egy hisztiző gyerek türelmével várjuk a premier napját, így igazából nem igazán van okunk panaszkodni, hiszen három hónap múlva már darálhatjuk is a folytatást.

Egyelőre még semmilyen képanyagot nem kaptunk, de azt már tudni lehet, hogy a második évad középpontjában az atlantai gyerekgyilkosságok állnak majd, melyek során összesen 28 afro-amerikai gyermek, tinédzser és felnőtt halt erőszakos halált 1979 és 1981 között.

Olyan pletykák is felmerültek, hogy az évadban Charles Manson is szerepelni fog (állítólag Damon Herriman alakításában), de ezt eddig a Netflixtől még senki nem erősítette meg.

John E. Douglas, az FBI-ügynök, aki a sorozat alapjául szolgáló azonos című könyvet írta, viszont nem volt ennyire szűkszavú. Egy interjúban elárulta, hogy a második évad nyolc részből áll majd, és Manson valóban szerepelni fog benne. Állítólag a nyitó és a záró epizódot is Fincher rendezi majd.

Alig várjuk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.