És te hallottál már a vérengző, életveszélyes péksütemények garázdálkodásáról? Mert a krakkóiak már igen!

A BBC gyönyörű történetet írt meg. Készítsen mindenki popcornt, hogy legyen mit kiköpni látványosan, amikor jön a csattanó! Egy rettegő nő hívta fel a Krakkói Állatvédőket azzal, hogy egy vadállat ragadt a társasházuk előtti fára. A nő azt mondta a telefonban, hogy annyira félnek a lakók, hogy két napja ki sem merik nyitni az ablakaikat, nehogy megtámadja őket az a fura lény, aki szerinte lagúnára hasonlít, de aztán rájöttek, hogy leguánra gondolt, de hát ne akadjunk fenn ilyen apró badarságokon, amikor ennyi ember egyszerre van életveszélyben.

Meg is érkeztek a szakemberek, hogy végre megszabadítsák a lagúnától a rettegő lakókat, a hősies mentés eredményeképp pedig le is szedték a fára akadt croissant-t, amit vadállatnak néztek. Igen, egy croissant-t. Mert az amúgy is szinte kiköpött hasonmása egy leguánnak. Tény, hogy a croissant-ok évente többezer áldozatot szednek, hiszen ki hinné el, hogy ezek az ártalmatlan péksütemények néha, ha úgy hozza kedvük, kegyetlen ragadozóvá válhatnak, és szörnyűbbnél szörnyűbb módon végeznek akár teljes társasházak lakosságával úgy, hogy beugranak ablakokon, főleg a csokisak.

Az állatmentők kedvesek voltak, és továbbra is arra biztattak mindenkit, hogy ha gyanús állatot látnak, nyugodtan hívják őket, Grzegorz meg az ötödiken ha kiröhögte magát, legközelebb kidob az ablakon egy buktát is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.