Készül egy videojáték, amiben ezren (!) eshetnek majd egymásnak

A PlayerUnknown's Battlegrounds (közismertebb nevén: PUBG) rendesen felrázta a videojáték-ipart. Az általa feltalált játékstílusnak már neve is van: battle royale-nak nevezik azokat a játékokat, melyben egy rakás játékosnak kell egymást aprítania egy egyre szűkülő területen, míg a végén már csak egyetlen ember, a győztes marad, aki mindent visz.

Erre a vonatra szállt föl egy másik nagyon sikeres játék is, a Fortnite, és ugyanebbe a buliba fog beszállni az angol Automaton nevű csapat új játéka, a Mavericks: Proving Grounds, ami csak egy apróságban fog különbözni a már említett vetélytársaktól:

Bizony, az Automaton nem kevesebbet ígér, mint hogy egyszerre egy egész hadseregnyi játékos harcolhat majd egy olyan területen, ahol nem csak a másik gémer jelenthet rájuk veszélyt, de a területen élő vadak is. Ez pedig egy olyan ígéret, ammire még mi is felkapjuk a fejünket.

Gameplay videó sajnos még nincs, csak egy nyúlfarknyi teaser, ami sejtet ugyan, de mutatni nem sokat akar.

Megjelenési időpont még nincs, és az igazság az, hogy számunkra egyelőre még az is hihetetlenül hangzik, hogy ezt a bravúrt egyáltalán meg lehet csinálni.

Azért szurkolunk.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon