Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A srácból lassan Hollywood egyik legszimpatikusabb színésze lett. A Marvel-rajongók már eleve hálásak lehetnek neki, nemcsak azért, mert tökéletes Pókember, de azért is, mert igen nagy szerepe volt abban, hogy a falmászó végül a Marvel filmes univerzumának része maradt. Most a Vissza a jövőbe-rajongók is nyomhatnak neki egy kövér lájkot.

A BBC Radio 1 a hamarosan érkező Pixar-mozi, az Előre apropóján csinált vele interjút, melynek során a riporter szóba hozta azt a deepfake-videót, melynek alkotója zseniálisan cserélte ki Marty McFly, azaz Michael J. Fox arcát Tom Hollandéra a Vissza a jövőbe egyik jelenetében.

Adta magát a kérdés, hogy vajon a színész eljátszaná-e Marty szerepét egy esetleges Vissza a jövőbe-remake-ben. Holland válasza egy kisebb szenzációval indult, ugyanis a színész egyértelmű utalást tett arra, hogy ez annyira nem is elméleti kérdés, ugyanis ez az ötlet már több megbeszélésen is felmerült.

Itt a videó, melynek ominózus része 2:00 környékén kezdődik:

Tom kerekperec elmondta, hogy szerinte a Vissza a jövőbe a filmtörténelem egyik legtökéletesebb mozija, amit egészen egyszerűen nem lehet jobban megcsinálni.

Először is... köszönjük!

Holland azt is elmondta, hogy a deepfake-videó egyébként neki is nagyon tetszett, és abban viszont nagyon benne lenne, hogy Robert Downey Jr.-ral együtt újraforgassák ugyanazt a jelenetet.

Reméljük, végül az illetékesek is felfogják, hogy Robert Zemeckis klasszikusát teljesen felesleges lenne újrázni, hiszen a trilógia még mai szemmel nézve is ugyanolyan élvezetes alkotás, mint az elkészülése évében volt.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.