Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mit tegyen az ember, ha nincs kedve elugrani edzeni, pedig már egy csupasz csiga izomzatával rendelkezik? Hallgassa meg a következő dalokat, és úgy felhúzza magát, mint egy zárlatos Schobert Norbi!

Daft Punk – Harder, Better, Faster, Stronger

A pattogós ritmusokat rejtő dal címében minden benne van, amit az edzésről tudni kell. Nyomd keményebben, csináld jobban, fuss gyorsabban, aztán a végén erősebb leszel! Mondjuk ha bulin hallod, és pumpálni kezdesz rá, már akkor is nőnek azok az izmok.

LMFAO – Sexy and I Know It

Most hagyjuk azt, hogy mennyire volt ipari hulladék az LMFAO, azért edzeni jó erre a dalra, már csak azért is, mert benne rejlik a kiművelt üzenet: nézd a testem, gyúrok! Ha nem tudod komolyan venni, akkor esik a legjobban.

Drowning Pool – Bodies

Bokszedzéshez elengedhetetlen egy mindenkit padlóra küldő sláger, itt van mondjuk a Drowning Pool alapvetése, amitől annak is ütni támad kedve, aki a húsvéti nyúl lelkületével rendelkezik.

Survivor – Eye of the Tiger

Nyilván. Ha Rockynak jó volt, akkor neked is jó lesz. Fuss lépcsőkön, üss bele néhányat egy plafonról lógó fél marhába. Aztán ha készen vagy, kezeket a magasbaaaa…

H-Blockx – The Power

A Snap! egyik legnagyobb slágerét gitárokkal pakolta tele a germán H-Blockx, ami nem is áll rosszul a pávelnek. Szinte már látod magad előtt, ahogy a fekve nyomó padon izzadva tolod a súlyokat. Mert az erő a tiéd.

Rusko – Mr. Muscle

Ezt a dalt akár egy jövőbeli zenék takarításhoz cikkünkhöz is felhasználhattuk volna, de ezúttal próbáljunk meg elvonatkoztatni a tisztításra alkalmas cikktől. Izmos urak vagyunk. Ennyi.

Gym Class Heroes – The Fighter

„There goes the fighter” – énekli a OneRepublic Ryan Teddere az edzésre érkezőknek. Több okból is kötelező választás volt a banda: egyrészt már a neve miatt is kihagyhatatlan edzőtermi hallgatnivaló, másrészről pedig azért került be válogatásunkba, mivel klipje inspirálhat minket arra, hogy akár hosszú órákat töltsünk el edzéssel.

Infected Mushroom – Heavyweight

Azoknak, akik már régen maguk mögött tudhatják a kezdő korszakukat, és már a pizsama felhúzása után is csak méretes súlyzókkal képesek elaludni, íme egy remek Infected Mushroom-dal, amelyben a gitárszóló számít leginkább nehézsúlyúnak.

Eminem – Till I Collapse

Eminem szerint meg kell találnunk a belső erőt és a motivációt arra, hogy sose adjuk fel. Persze ő nem feltétlenül arra gondol, hogy még ötöt bele kell nyomnod, hanem a szakmájára, de annyi baj legyen, tudjunk a sorok között olvasni. Arról nem is beszélve, hogy mennyire követeli a dal a konditeremben való lejátszást. Mintha oda teremtették volna.

The Chemical Brothers – Elektrobank

Azt a Vegytesók is tudták, hogy egy ennyire pörgős dalhoz csakis egy parádés sportteljesítményt bemutató videoklip illik. A ritmikus sportgimnasztika ugyan nem a férfiak műfaja, de annyi baj legyen, akár egyetlen jobb telefonnal is gyárthatunk edzés közben új filmecskét hozzá.

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
Hogyan fuss télen?
Pendrive meteoritból és gyémántból 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.