Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Előző adásunk tartalmából: tíz dalt ajánlottunk azoknak a szenvedélyes szeretőknek, akik még szagos gyertyát is gyújtanak, hogy kedvesük zavartalanul csónakázhasson a vágyak tengerén. Ezúttal azonban keményebb vizekre evezünk: olyan szeretkezésekhez ajánlunk aláfestést, melyeket nem is szeretkezésnek hívnak és olyan belevaló csajoknak szólnak, akik azonnal előszedik az ostort és Indiana Jonest megalázó módon csattintanak a hátunkon, ha meghallják Barry White hangját.

A Zenék szexhez első részét itt találod.

Nine Inch Nails – Closer

Bár nincs rá tudományos bizonyítékunk, nagy valószínűséggel ez minden idők egyik legjobb száma és klipje. Témánk szempontjából igazi programadó számról van szó, hiszen ha felcsendül a refrén, és a másik fél egy értő, pajkos kacsintással nyugtázza, ezzel közölve, hogy „igen, én is”, akkor jó sínen vagyunk és nincs megállás. A dalt amúgy a Limp Bizkit is részben feldolgozta, de ebből semmi haszna nem származott az emberiségnek.

Cam’ ron feat. Lil Wayne – Suck It Or Not

Ezek az igazi kemény legények. Ők nem lacafacáznak, hanem rákérdeznek: leszopsz, vagy nem leszopsz? Ráadásul jó pár érvet is felsorolnak a szövegben, hogy inkább az első opció felé tereljék az általuk kedvezményezettnek vélt felet. Lil Wayne börtönévei alatt lehet, hogy a pálca másik végén is járt, úgyhogy nem véletlenül sürgeti a dolgot.

Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On

Világ önjelölt sztriptíztáncosai, egyesüljetek! Ha felcsendül a szám egy rendes házibuliban, tutira azonnal meglátsz valakit a szoba másik végében, amint legjobb tudása szerint kezd el vonaglani és vetkőzni. Még jobb, ha ezt a mutatványt csak nekünk nyomja a gyengébbik nem eme (remélhetőleg) szemrevaló képviselője. 9 és 1/2 hét-et láttátok?

Christina Aguilera – Dirrty

Vannak csajok, akik szeretik Aguilerát, és vannak, akik nem – ők inkább Slayert hallgatnak vagy Vivaldit. Na, akik szeretik, azok táncolni is szeretnek, és ha meghallanak egy ilyen, szexuális munícióval rendesen megtöltött slágert, akkor mindig megpróbálnak a lehető legribancosabban táncolni. Aki ilyen csajokkal találkozik, és jókor lép oda hozzájuk, tartalmas este elé néz. És még csak szeretnie sem kell hozzá az utóbbi időben kalácstésztaként dagadó énekesnőt.

Kiss – Love Gun

Nyilván senki sem várt filozófiai mélységű szöveget és kibogozhatatlan szimbolikát egy olyan zenekartól, melynek dobosa macskának festi ki magát, a basszusgitáros pedig évtizedek óta másfél méteres nyelve öltögetésével szórakoztatja a közönséget és szemmel láthatóan saját magát. De hát legendákról vagy jót, vagy semmit: itt ez a hírös rockhimusz, amely arról szól, mennyire fasza dolog, ha egy nő pöcögteti a ravaszt a férfi szerelemstukkerén.

Bloodhound Gang – The Bad Touch

Na meg ezek! Természetesen az öt darab, kamaszkoron túllépni képtelen férfiember sem arról híres, hogy egzisztencialista szorongásának adna hangot dalszövegeiben, sokkal inkább arról, hogy pornósztárokról énekelnek (The Ballad Of Chasey Lain), a basszer minden koncerten húzóra benyakal egy üveg Jägermeistert, és hogy a melleknél semmi sem érdekli jobban a társaságot.  Ebben a számban például úgy akarják csinálni, ahogy a Discoveryn látták.

Aerosmith – Love In An Elevator

Steven Tyler minden bizonnyal annyi csajt húzott meg, ameddig a ValóVilág legtöbb szereplője nem is tud elszámolni. Ebben a stadionhimnuszban arról mesél a szájhős, hogy a liftben is történhetnek izgalmasabb dolgok, mint hogy megigazítod a frufrudat a tükörben. Ahogy a coelhói mélységű mondás tartja: nem a cél az izgalmas, hanem az odáig vezető út, és ez a szexre is igaz: nem feltétlenül kell eljutni az ágyig, vannak menő helyek előtte is.

Outhere Brothers – I Wanna Fuck You In The Ass

Öö…

Nirvana – Rape Me

„Erőszakolj meg / Pazarolj el.” Vigyázzunk, ha egy csaj ezeket a sorokat énekli, és szemében a komolyan gondolom szikra is megcsillanni látszik. Jobb esetben csak a kitörölhetetlen Nirvana-imádat beszél belőle, vagy az a nihilizmus, ami a számra jellemző, és amivel mámoros állapotban nem nehéz azonosulni. Bárhogy is van: a telefonszámodat azért ne add oda neki!

Def Leppard – Pour Some Sugar On Me

Állítólag vannak emberek, akik még mindig beindulnak az ilyen és ehhez hasonló himnuszokra, és a nyolcvanas években elsajátított csábos mozdulatokat simán előveszik, ha megtiszteljük őket egy ilyen nótával. A szám amúgy egy olyan érthetetlen korszakból származik, amelyben rettenetes fejű és öltözködésű emberek elérték, hogy a legcsinosabb tinik szerelmesek legyenek beléjük. Bárhogy is volt, nosztalgikus pajzánkodáshoz jó aláfestés lehet.

AC/DC – You Shook Me All Night Long

És ha már erotikától túlfűtött kanos rockindulókkal dobálózunk, jöjjön az aduász, amelyben az ausztrálok egy olyan nőszemélyről számolnak be, aki megeszi, megrágja és kiköpi a férfiakat, akkora a libidója. A You Shook Me All Night Long remek példa arra, hogy lehet egyszerre intelligensen és dögösen beszélni a szexről. Az AC/DC-hez pedig mindig, minden esetben forduljunk bizalommal!

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
A rovat legújabb cikkeihez
Zenék szexhez: Az első menet

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.