Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

"Nem vagy kövér kincsem, csak úgy nézel ki, mint egy bálnaivadék.

Az internet népe a Redditen kezdett kommentlavinába, hogy megosszák, kit-milyen sérelem ért a drága nagymamáktól. Mit mondjunk, eléggé horzsolnak a nagyik.

„Egyszer véletlenül bementem a nagymamámhoz, mikor éppen öltözködött és azt mondta: Ne nézz már ilyen ijedten! Egy nap a te melleid is a földön lesznek majd.

„A nagymamám konkrétan a halálos ágyáról szólt be nekem egy ilyet, hogy: Nagyon nem kéne így hordanod a hajad, szörnyen áll.

„Egy svédasztalos étteremben a nagyim udvariasan odaszólt a mellette válogató nőnek: Tudja kedvesem, ha egy kicsit gyakrabban mosná a lába közét, nem kéne annyi parfümöt magára locsolnia.”

„A nagyim spanyolul beszélt a nagypapámmal egy manhattani közértben. Erre odafordul hozzá egy nő: Tanuljon már meg angolul, Amerikában vagyunk. Mire a nagyim: Fuck you! Ez elég angol volt, ribanc?!

„Nagyi a kezében tartotta újszülött lányunkat és a következő kommentet tudta benyögni: Honnét a csudából jöttél?! Annyira szép vagy, nincs az az isten, hogy EZ A KETTŐ hozott össze!

„A volt férjem nagymamája anno adott nekem egy övet ezzel a kedves gondolattal: Ez az öv ANNYIRA hatalmas, hogy rám SOHA se lesz jó, de gondoltam rád tökéletesen passzol.

„Egyszer nagymamámnak csípőműtétje volt és még az erős gyógyszerek hatása alatt rámnézett és azt találta mondani: Nem vagy kövér kincsem, csak úgy nézel ki, mint egy bálnaivadék.

„Mikor kiderült, hogy az unokatesóm fiú lesz, a nagymamám azt mondta: Ne értsetek félre, a lányunokák is elmennek, de a fiúunoka az igazi! Én vagyok az egyetlen lányunokája.”

„Az egyik unokahúgom esküvői tervezgetés közben megemlítette a dédimnek, hogy szeretne pánt nélküli ruhában esküdni. Mire a dédnagyanyám: Először inkább melleket kéne növeszteni, nem?

„Mikor anyukámnak zűrjei voltak apámmal, a nagyim azt mondta neki: Etesd jó sok zsírral, akkor hamar elpatkol egy szívrohamban, te meg szabad leszel!

„Életvezetési tanács párkapcsolat-ügyben level: nagyi: Most kéne pasit fognod, amíg még fiatal vagy. Mert szebb már nem leszel, az biztos.

„Miután úsztam egyet a medencénkben, odamentem a nagyihoz. Ő egy hatalmasat szívott a cigarettájából, végigmért és azt mondta: Jó csöcseid vannak. A húgodnál legalábbis biztos jobbak. Emlékszem, mikor kicsi volt mindig nagy dudákról ábrándozott, aztán most meg akkorák se, mint két tükörtojás. Csak enyhén dermedtem le.”

És egy utolsó gyöngyszem:

„Dédnagymamám kórházban volt, és ki kellett mennie a mosdóba. A nővér kedvesen megkérdezte, szüksége van-e segítségre, mire a dédi: Nem kell a segítsége. Kilencven éve törlöm magam a pinámat, köszönöm, elboldogulok vele.

Sokáig éljen minden kegyetlen kedves nagyi!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.