Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mert múlt héten szinte minden, de minden Marty McFlyról és Dokiról szólt, talán még egy könnycseppet is elmorzsoltatok, amikor Michael J. Fox felvette az első igazi önbefűzős cipőjét. De nagyon szerettétek, ahogy a török sajtó szapulta Dzsudzsák Balázst, aztán Dzsudzsi reakcióját is, hát még az orosz helikopter és a rakéta randevúját.

Szóval ezek voltak a múlt hét legolvasottabb írásai a Playeren:

1. Marty McFly és Doki tényleg megérkeztek!
A Jimmy Kimmel Show-ban nincs lehetetlen. Michael J. Fox és Christopher Lloyd beugrottak a DeLoreannal poénkodni. Morzsolj el egy könnycseppet. Bátran. Nem szégyen.

2. Ez történik egy orosz helikopterrel, ha telibe kapja egy rakéta
Az ősrégi Mil Mi-8 egy minden szempontból elavult helikopter, de ez a Szíriában rögzített videó hajszálpontos képet ad arról, hogy a hadseregek miért nem siettek kivonni a forgalomból a rendkívül elterjedt csapatszállító-helikopter típust.

3. Dzsudzsák zseniális gólpassza után talán még a török sajtó is elhallgatott
Dzsudzsák Balázst rapportra hívta a Bursaspor vezetőség, aztán Dzsudzsák Balázst keményen kikezdte a török sajtó is, mert többet várnak nála két gólnál és gólpassznál. Erre mit csinál Dzsudzsák Balázs? Ad egy hajszálpontos gólpasszt. Nájsz.

4. Dzsudzsák Balázst megint keményen kiosztották Törökországban
A Google egy ideje már Dzsudzsák Balázson röhög, a török sajtó viszont csak most kezdte el pofozgatni őt

5. Rettenetesen szívszorító, ahogy Michael J. Fox felveszi az első igazi önbefűzős cipőt
A Nike 2016-ban adja ki a Vissza a jövőbe 2-ben látott MAG-modellt, az igazi Marty McFlynak már van belőle egy. Készült is róla egy videó, de összeszorul tőle a szíved.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.