A Hannibal írója elmesélte, mi volt az a jelenet, ami már túl brutális volt a csatornának
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bryan Fuller egy interjúban kipakolt. Jogos a kérdés: mégis, mi lehet túl brutális egy olyan sorozatban, mint a Hannibal?!

Mert hogy ez a széria minden idők egyik (ha nem A) legvéresebb sorozata, amiben olyan cifraságokat is képesek voltak megmutatni az alkotók, melyeket máshol eszük ágában sem lett volna képernyőre engedni a kreatívoknak.

Fullerre csak egyszer szóltak rá, hogy ez azért már tényleg sok lesz, erre pedig az első évadban került sor. Abban az évadban, melyben az Eddie Izzard által alakított Dr. Abel Gideon úgy osztogatta a kolumbiai nyakkendőket, mint más a névjegykártyát. (Hannibal-szüzeknek: a kolumbiai nyakkendő az, amikor az ember nyakán ejtett metszésen keresztül kiráncigálják a nyelvét.)

Az NBC-nek az tette be a kaput, ahogy Gideon az eredeti tervek szerint elhalálozott volna. Ebben a rendkívül kedves jelenetben ugyanis egy ventilátor szépen felcsévélte volna a gyilkos beleit, majd szétszórta volna a véres belsőségeket egy szoba minden sarkába.

Fuller elmondta, hogy az Indiana Jones és a Végzet Temploma adta neki az ötletet, melynek az egyik jelenetében egy ventilátor csavarja fel a hős ostorát. Beteg a faszi fantáziája, az már biztos.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.