Szexuális ragadozónak lenni most nagyon nem jó biznisz. Főleg Amerikában borult ki nagyon a bili, miután kiderült, hogy Hollywood egyik legnagyobb hatalmú producere, Harvey Weinstein több nőt is zaklatott szexuálisan, sőt, néhányat közülük állítólag meg is erőszakolt.

A lista csak ezután kezdett el bővülni olyan nevekkel, mint James Toback, Dustin Hoffman, Brett Ratner és Kevin Spacey, akivel kapcsolatban az Álomgyár odáig ment, hogy nem csak lelőtték minden folyamatban lévő projektjét, de egy teljesen kész filmből is kivágták, és egy másik színésszel újraforgatják a jeleneteit.

Szóval jelenleg ez most érzékenyebb téma arrafelé, mint a kankó egy swinger buliban. Ezt a néhány hete még zseniális komikusnak tartott Louis C.K. is a saját bőrén kénytelen épp megtanulni, miután öt nő is azzal állt elő, hogy a sztár a beleegyezésük nélkül előttük kezdett el maszturbálni. C.K. nem fárasztotta a világot azzal, hogy megpróbálja elkenni a dolgot, beismerte, hogy minden vád igaz, és nyilvánosan hamut szórt a fejére egy hosszú nyilatkozatban.

"Így vettem elő, mutatom."

Hiába azonban a bocsánatkérés, úgy tűnik, mindenki, aki valaha engedély nélkül elővette a farkát, számíthat arra, hogy ha kiderül, ezentúl leprásként fogják kezelni. C.K.-nek szinte az összes tervezett munkáját és folyamatban lévő sorozatát jégre tették.

Chris Rockról annyit kell tudnod, hogy odaát elég híres komikus, és az éppen most az összeomló karrierjét figyelő Louis C.K. haverja. November 2-án, vagyis még C.K. botrányának kirobbanása előtt a New York-i Comedy Cellarban állt a közönség elé, és mivel most a szexuális zaklatás eléggé felkapott téma, ő pedig (a kis naiv) azt hitte, hogy a stand-upban nincsenek tabuk, megpróbálkozott egy kis tréfálkozással.

Konkrétan azt mondta, hogy a nők szerinte akkor kezdenek el szexuális erőszakról kiabálni, amikor pénzt akarnak, és azt is, hogy ő lassan már csak akkor mer egy nővel együtt dolgozni, ha végig velük van a helyiségben öt másik ember, aki tanúsítani tudja, hogy nem csinált semmi rosszat. Hozzátette még azt is, hogy csak azért nem vesz fel a lakásába takarítónőt, mert idővel biztosan zaklatással vádolná meg valaki.

Hehehe, hihihi!

A közönség reakciója ezekre a poénokra nem volt más, csak síri csend, majd néhányan fújolni kezdtek, egy-két hölgy pedig még be is kiabált, szexista disznónak bélyegezve a komikust.

Nos, távol álljon tőlünk, hogy igazságot tegyünk ebben a kérdésben, de azért azt megjegyeznénk, hogy a stand-upban eddig sem volt szokás kerülni a rázósabb témákat, arra azonban mindig érdemes volt figyelni, hogy intelligensen, az ízetlen tréfákat messziről kerülve nyilvánuljon meg a humorista.

Te mit gondolsz erről?

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon