Addig menősködött a megkötözött aligátorral, amíg az eszméletlenre nem fejelte

K.O. ennyire nem tűnt még megérdemeltnek.

A floridai Ocoee-ben nem annyira ritka, ha egy termetes aligátor lakott területen is felbukkan, most épp egy nagyjából 2,5 méteres példányhoz hívták az erre specializálódott befogókat.

Akik közül az egyik túljátszotta a szerepét, a megkötözött, leragasztott szájú és lábú állatot teljesen indokolatlanul hergelt. Pofozgatta, menősködött a közönségnek.

Megbánta. A magatehetetlennek tűnő aligátorból előtört a frusztráció, és úgy megfejelte a pimasz befogót, hogy elveszítette az eszméletét is. Eközben a farkával rámért egyet a kolléga nyakára is.

NBC4 Columbus on Twitter

An alligator roaming through a central Florida neighborhood head-butted a trapper, knocking him out cold in a last-ditch effort to escape. https://t.co/ZkGU5QYwaF https://t.co/YzZNP26iug

A másik oldalról még jobban látszik, ahogy fejel az állat és repül a napszemüveg (1:38-tól).

Pont halántékon csapta az urat, akit K.O.-zott. Nem vagyunk jártasak aligátorbefogásban, elképzelhető, hogy a protokoll része az állat tesztelése pofozgatással, hogy mennyire nyugodott meg. Mindenesetre innen hergelésnek tűnt, elvégre nem voltak épp egyenlőek az esélyek, ami visszájára fordult.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon