Amanda Lee tízmilliós követőtábora nem tévedhet, ő a fitneszmodellek között is a legfittebb

Pár hónappal korábban már prezentáltunk néhány képet Amandáról, akiről bizony mindenkinek el kellett ismernie, hogy elképesztően formás. Szerencsére az elmúlt hetekben is töltött fel magáról néhány lehengerlő képet, hogy mindezt alátámassza.

Mivel csak az Instagramon kis híján 11 millióan követik, bátran kijelenthetjük, hogy Amandának bizony kiterjedt rajongótábora van (minket is beleértve). A modellkedés mellett egyébként személyi edzőként is tevékenykedik, valamint 2 e-könyv is kötődik a nevéhez, amelyekben táplálkozási és alakformálási tanácsokat ad. Elnézve a képeit, mindezt hitelesen teheti.

Egy interjúban azt is elárulta, hogy a magabiztos, eszes, vicces pasik jönnek be neki, akik öltözködni is tudnak. Szereti, ha egy férfi tudja mit akar, és ha folyamatosan érzékelteti vele, hogy mennyire szereti. Azt viszont kevésbé értékeli, amikor a konditeremben akarnak rányomulni, ott szeretne inkább az edzésre koncentrálni. Ez valószínűleg többnyire össze is jön neki, különben nem rendelkezhetne ilyen formás és kidolgozott testtel...

(Instagram)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon