Amerikában olyan násznéped lehet, amilyenről eddig álmodni sem mertél

Az Mtn Peaks Therapy Llamas & Alpacas terápiás központ kifejlesztett egy olyan újszerű szolgáltatást, amivel az esküvőjét bárki teljesen új szintekre emelheti. Azok ugyanis, akik Oregonban, Portlandben, Washingtonban vagy Vancouverben tartják a nagy napot, különleges vendégeket bérelhetnek maguknak.

Mert ugye, ki akarná a családját vagy a barátait meghívni a saját esküvőjére, amikor a násznépet terápiás lámákkal és alpakákkal is pótolhatja.

Valahogy így:

Amiatt sem kell aggódni, hogy a lámák (szó szerint) tesznek az egész eseményre, esetleg köpködni kezdenek a hitvesi csók közben, a központ honlapja szerint az állatok (név szerint: Rojo, Smokey, Diego és Jean-Pierre) igazi profik! Minden eseményre megfelelő outfitben érkeznek és minden korosztállyal jól kijönnek.

Persze Rojo és többiek élete nem csak partikból és esküvőkből áll, kórházi betegeket is előszeretettel látogatnak. Az egész esküvői őrület is összességében jó ügyet szolgál, az állatok bérléséből befolyó bevételt egy terápiás és oktatási programra fordítják.

Ennél őrültebb sztorit mára akarva se találhattunk volna...

(via Elite Daily, fotók:Instagram)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon