Sokan kénytelenek rengeteget utazni a munkájuk során, ez pedig olykor azzal jár, hogy egyedül kell megszállniuk egy-egy hotelben. Ilyenkor persze kissé magányosnak érezheti magát az ember, ezért felhívja a családtagjait vagy betesz egy jó filmet és próbálja kipihenni magát. Vagy bérel magának egy halat.

Igen, ez utóbbi megoldás valóban szokatlannak tűnik, ám az egyik belga hotelben (Hotel Charleroi Airport) erre is van lehetőség.

Kibérelhetsz magadnak egy csinos kis aranyhalat a magányos éjszakádra.

Michelle Cooke on Twitter

My friend is staying in a hotel in Belgium. They've offered her the option of renting a fish for the night, in case she's lonely. #noshit


A Twitter népe persze egyből felkapta a sztorit, sokan azt is megkérdőjelezték, hogy van-e egyáltalán igazságalapja az egésznek. Az ő megnyugtatásuk végett David Dillen, a hotel menedzsere megerősítette, hogy már 2013 óta él ez a speciális ajánlatuk.

Dillen egy ravasz kis trükként írta le ezt a furcsaságot, ami valóban felkelti az emberek érdeklődését és gyorsan terjed a híre a világhálón. Egyfajta marketingfogásról van itt szó tehát. Az már más kérdés, hogy kinek jön be ez az egész és kinek nem. Egyesek hamar kifejtették a véleményüket, miszerint ilyen kicsi akváriumban, növények nélkül tartani a halat nem éppen helyes dolog.

A hotelmenedzser őket is igyekezett megnyugtatni azzal, hogy egy jóval méretesebb, növényekkel ellátott akváriumuk is van, ráadásul a halaik már 4 éve vígan élnek, ami szintén azt bizonyítja, hogy jól gondoskodnak róluk. Ettől függetlenül az ajánlat igen egyedi, te kibérelnél éjszakára egy aranyhalat, hogy legyen - egy bizonyára nem túl bőbeszédű - társaságod?

(via)

És ezt olvastad már?
Háromszáz kilós halszörnyet fogtak ki a Mekongból