Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nick Richardson biztos benne, hogy az ő arca látható a kiszállítós dobozokon, a Pizza Hut ellenben mindent tagad.

A 39 éves apuka egy hónappal ezelőtt kezdett üzeneteket kapni az ismerőseitől, hogy mégis mit keres a feje a pizzásdobozon. Még a saját családja is úgy gondolja, hogy az ő arca látható a képen, márpedig egy anyuka csak megismeri a fiát. Az étteremlánc azonban minden vádat tagad. Az ő állításuk szerint a kreatív ügynökségük egyik tagja látható a dobozon.

A Pizza Hut dobozain - ezt is beleértve - található összes grafikai alkotás a kreatív ügynökségünk munkatársait ábrázolja és mindegyikük hozzájárult a kép felhasználásához. Meg tudjuk erősíteni, hogy ez a kép nem Richardson úrtól származik

- magyarázta a Pizza Hut szóvivője, miután a helyi sajtó felfigyelt az apuka Facebookon keresztül tett panaszára, és ezáltal nagyobb ügy lett a dologból.

Az apukát persze nem győzte meg a tagadás, ő továbbra is azt állítja, hogy a haj, a borosta, a gyűrű és a ruha mind-mind stimmel, ráadásul járt is az étteremlánc egyik egységében tavaly augusztusban a 4 éves kisfiával, szerinte akkor készülhetett róla ez a bizonyos kép, ami alapján elkészült a grafika.

- fejtette ki véleményét az érintett, aki valóban kérte a Pizza Hut munkatársait, hogy mutassák meg neki az eredeti fotót, ám ők ezt szerzői jogokra hivatkozva nem tették meg.

Szerinted ő látható a dobozon?

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.