Egy dögös olasz modell szerint C. Ronaldo ki szokta tömni az alsógatyáját

Elisa De Panicis Agnelli modellként és valóságshow-sztárként híresült el, ám a mi célkeresztünkbe csak most került, miután elég ciki helyzetbe hozta a Real Madrid sztárjátékosát.

A szemrevaló szőkeség nem egyebet állít, minthogy C. Ronaldo ki szokta tömni az alsógatyáját a fotózások előtt, hogy nagyobbnak tűnjön a csomagja. A modell szavait azért lehet komolya(bba)n venni mert a hírek szerint tavaly nyáron elég közelről is megismerkedtek egymással.

A hölgyemény még azt is elmesélte, hogyan ismerkedett meg a labdarúgóval Ibizán, aki pár évvel ezelőtt még az Armani alsóit reklámozta.

Ronaldo mindeddig nem cáfolta az olasz bombázó szavait, ami persze nem jelenti azt, hogy biztosan igazat állít. Ettől függetlenül nem túl hízelgő a portugálra nézve, hogy semmi különösként utalnak rá, illetve megvádolják a gatyájának kitömésével.

Az orosz szupermodell, Irina Shayk - aki 5 évig volt Ronaldo barátnője, mielőtt 2015-ben szakítottak - valószínűleg soha nem állna elő hasonlókkal. Ám ezúttal Agnelli kisasszony került előtérbe, és ha már itt van, mutatunk is róla néhány látványos fotót.

(Instagram) (via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon